ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Λίβερπουλ: Σκέψεις για Τζόνσον, Φαρφάν αν αποτύχει του Σαλάχ

Δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Μοχάμεντ Σαλάχ απο την Λίβερπουλ, που όμως κοιτάει και τις περιπτώσεις των Φαρφάν (Σάλκε), Τζόνσον (Σάντερλαντ).

Λίβερπουλ: Σκέψεις για Τζόνσον, Φαρφάν αν αποτύχει του Σαλάχ

Αν και η Λίβερπουλ έμφιαζε ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Αιγύπτιου διεθνή, Μοχάμεντ Σαλάχ, καινούρια δημοσιεύματα σε Ελβετία και Ιταλία περιπλέκουν εκ νέου την κατάσταση. Εναλλακτικές προτάσεις υπάρχουν βέβαια για τους κόκκινους του “Μερσισάιντ”, με τους Άνταμ Τζόνσον της Σάντερλαντ αλλά και  τον Τζέφερσον Φαρφάν της Σάλκε να φιγουράρουν ως οι πρώτες εναλλακτικές επιλογές.

Ίντερ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκαν στην κούρσα απόκτησης του 21χρονου επιθετικού της Βασιλείας. Ο Σαλάχ έχει δηλώσει οτι τον έχει κολακεύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και πως έχει τον πρωτο λόγο. Βέβαια το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για τον παίχτη κάνει τον Αγγλικό σύλλογο να κοιτάει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Άνταμ Τζόνσον. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Σαντερλαντ και πρώην της Μάντσεστερ Σίτυ φαντάζει ως μια εξαιρετική περίπτωση.

Ο Τζόνσον έχει την εκτίμηση του προπονητή Μπρέναν Ρότζερς, ο οποίος έχει ζητήσει απο τον Αμερικανό ιδιοκτήτη της ομάδας την άμεση απόκτησή του. Αυτο μπορεί να γίνει, είτε αγοράζοντάς τον απο τις “Μαύρες Γάτες” στο ποσό των 14 εκατομυρίων λιρών, είτε με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και μετά να κάνει την κίνηση μόνιμης απόκτησής του. Σε αυτή την περίπτωση η Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει το ποσό των 2 εκατομυρίων ευρώ αρχικά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η περίπτωση του Περουβιανού άσσου της Σάλκε. Ο 29χρονος πρώην άσσος της Άιντχοφεν ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο της ομάδας του λιμανιού, μιας και θέλουν να αποδεσμεύσουν τον Βίκτορ Μόσες, ο οποίος είναι δανεικός απο την Τσέλσι και δεν είναι στα πλάνα του Ρότζερς. Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 11 εκατομυρίων λιρών στην Σάλκε, ενώ οι  Γερμανοί αξιώνουν πάνω απο 15. Η διαφορά στο ποσό δεν είναι μεγάλη και δύσκολα θα αποτρέψει τον Φαρφάν απο το να φορέσει τα κόκκινα της Λίβερπουλ.

Ο Φαρφάν είναι ένας έμπειρος πλάγιος επιθετικός ο οποίος μπορεί να συνησφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια των 5 φορές πρωταθλητών Ευρώπης να πάρουν το πρωτάθλημα, η τουλάχιστον να βγουν στο Τσάμπιονς Λίγκ για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2009-10.

Σε συλλογικό επίπεδο ο Φαρφάν εχει πετύχει 57 γκολ σε 119 εμφανίσεις με την Άιντχοφεν, ενώ έχει και 36 γκολ με τα μπλε της Σάλκε σε 154 συμμετοχες.

Πάντως αν συμφωνήσει ο Σαλάχ με την Λίβερπουλ, δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ