ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Τίτλοι τέλους για τον Λουίς Γκαρσία

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια ανακοίνωσε ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στο Μεξικό και την Πούμας!

Τίτλοι τέλους για τον Λουίς Γκαρσία

Από την ενεργό δράση θα αποσυρθεί ο Λουίς Γκαρσία, όπως ανακοίνωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που το  τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν με τα χρώματα της Πούμας στο Μεξικό.

H καριέρα του Λουίς Χαβιέρ Γκαρσία Σανθ (όπως είναι το πλήρες όνομά του) τα τελευταία χρόνια είχε πτωτική πορεία. Ο 35χρονος χαφ δεν θύμιζε παρά ελάχιστα τον παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα τη φανέλα της οποίας πρωτοφόρεσε το 1997.

Ωστόσο, οι “μπλαουγκράνα” δεν πίστεψαν ποτέ πραγματικά στις δυνατότητές του, με αποτέλεσμα να τον δίνουν δανεικό από εδώ και από εκεί. Μέσα σε λίγα χρόνια είχε παίξει σε Βαγιαδολίδ, Τολέδο, Τενερίφη και πάλι Βαγιαδολίδ.

Το 2002 ήρθε το μεγάλο στοίχημα για τον Λουίς Γκαρσία, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης πείστηκε για τις ικανότητές του και τον έκανε δικό της. Ο Ισπανός χαφ δεν απογοήτευσε τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και μέσα σε μία σεζόν με τους “ροχιμπλάνκος” έκανε πράγματα και θαύματα, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2003 να επιστρέψει στο “Καμπ Νου”.

Οι 25 συμμετοχές και τα τέσσερα γκολ που είχε με τους Καταλανούς την σεζόν 2003-2004 έκαναν την Λίβερπουλ να τον εντάξει στο δυναμικό της για 6 εκατομμύρια λίρες. Ως παίκτης των “reds” ο Γκαρσία έζησε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, καθώς χάρη σε δικό του τέρμα ο αγγλικός σύλλογος κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τσέλσι το 2005 στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξει στον ιστορικό τελικό απέναντι στην Μίλαν.

Στο “Άνφιλντ” έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2007  όταν και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που τον βοήθησε να κάνει όνομα. Την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί έκατσε για δύο χρόνια έχοντας 48 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα η καριέρα του θα αρχίσει να έχει πτωτική πορεία, ενώ και οι τραυματισμοί έγιναν συχνό φαινόμενο. Έτσι, στην Ρασίνγκ Σαταντέρ έπαιξε 15 φορές, ενώ στον Παναθηναϊκό το 2010 αγωνίστηκε σε 14 ματς πετυχαίνοντας 1 τέρμα δείχνοντας πως τα καύσιμα στο ρεζερβουάρ του τελειώνουν.

Το 2011 ο Λουίς Γκαρσία τα μαζεύει και πηγαίνει στο μακρινό Μεξικό για λογαριασμό της Πουέμπλα και το 2012 θα πάει στην Πούμα, όπου έμελλε να γίνει ο τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του.

Τώρα όσον αφορά το κεφάλαιο εθνική ομάδα ο Λουίς Γκαρσία με τους “φούριας ρόχας” είχε 18 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Μερικά από τα κατορθώματά του:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ