ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ώρα για μεταγραφές!

Έτοιμη να κάνει τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με Βίνταλ, Πογκμπά και Γκουντογκάν στο προσκήνιο.

Ώρα για μεταγραφές!

Η κακή αγωνιστική κατάσταση των “κόκκινων διαβόλων” του Μάντσεστερ αλλά και η εμφανή, πλέον, αμφισβήτηση των οπαδών της ομάδας στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες, έκαναν την διοίκηση της ομάδας να διαθέσει στον προπόνητή της το ποσό των 180 εκατομυρίων λιρών για μεταγραφές… μόνο για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Ο “chosen one” εθεάθηκε την κυριακή στην Ιταλία, στον αγώνα της Κάλιαρι με την Γιουβέντους, όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με το επιβλητικό 4-1. Ο λόγος του ταξιδιού του Μόγιες ήταν το κεντρικό δίδυμο της “Γηραιάς Κυρίας”, Αρτούρο Βιντάλ αλλά και Πολ Πογκμπά. Δύσκολη, όμως, θεωρείται η αποκτησή τους μιας και οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας είναι αρκετά μεγάλες, αλλά και στο γεγονός οτι καραδοκούν ομάδες όπως η Παρί σεν Ζερμέν ή και η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, στην Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει 24 εκατομύρια λίρες στην Ντόρτμουντ για λογαριασμό του Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο  23χρονος Γερμανός διεθνής της Μπορούσια, είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της ομάδας του τον περασμένο Δεκέμβριο. Η απάντηση του αυτή, ουσιαστικά, τον έκανε διαθέσιμο στην ποδοσφαιρική αγορά απο τώρα, παρότι απομένει 1,5 χρόνος μέχρι την λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2015. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είχε εμφανή αδυναμίες στο κέντρο της κάτι που δεν άλλαξε με την άφιξη του Φελάινι το καλοκαίρι, ο οποίος θεωρείται μια απο τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές στο νησί.

Αν η προσπάθεια ένταξης των Πογκμπά και Βιντάλ στο δυναμικό της ομάδας αποτύχει, τότε ο Γκουντογκάν φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή για τον Αγγλικό σύλλογο. Υπάρχει, βέβαια, και ένας μικρός σκεπτισκισμός σε αυτή την κίνηση, διότι ο Γερμανός μέσος είναι εκτός δράσης απο τον Αύγουστο με πρόβλημα στην μέση του. Αν αναλογιστεί κάποιος την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση της Γιουνάιτεντ, ακόμα και αυτός ο παίχτης αποτελεί ένα ρίσκο για τον Μόγιες και θα τον βάλει σε σκέψεις αν θα πρέπει εν τέλει να κάνει την τελική κίνηση ή οχι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ