Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Στο 90′ η Λάτσιο

Η Λάτσιο πέρασε στους προημιτελικούς του Κόπα Ιτάλια παίρνοντας τη νίκη στο 90' με τον Περέα να γίνεται ήρωας με 2 τέρματα χαρίζοντας την νίκη με 2-1 κόντρα στην Πάρμα.

15.01.2014 | 00:46

Στο Ολίμπικο η Λάτσιο δεν θέλει να χάνει καθώς εκτός έδρας τα πάει τραγικά φέτος. Τουλάχιστον έχει κατορθώσει να κάνει κάστρο την έδρα της.

Στο 25′ ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ,ενώ ο Μπιαμπιανί ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ώρα περνούσε και οι δύο ομάδες δεν φαινόταν να θέλουν να ανοιχτούν,με την Πάρμα ειδικά να κρατά πάντα 5 παίκτες πίσω. Ο Περέα πέτυχε το γκολ-πρόκριση και άφησε στο καναβάτσο τους “τζιαλομπλού”.

Επόμενη αντίπαλος θα είναι η Νάπολι ή η Αταλάντα.

Λάτσιο: Μπερίσα, Κονκό, Νοβαρέτι (76′ Αντρέ Ντίας), Σιανί, Ράντου (56′ Καβάντα), Λούκας Μπίγλια, Ονάζι, Φελίπε Άντερσον, Έντερσον (67′ Καντρέβα), Μπαλντ Κεϊτά, Μπράιαν Περέα

Πάρμα: Μπάιζα, Κασάνι, Παλέτα, Φελίπε, Γκόμπι, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Παρόλο, Μπιαμπιανί (66′ Παλαντίνο), Κασάνο, Νικόλα Σανσόνε

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version