Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Μπεράρντι σε “Γιούβε” από τώρα

Τα πλήρη δικαιώματα του Ντομένικο Μπεράρντι από την Σασσουόλο θέλει να πάρει η Γιουβέντους.

16.01.2014 | 20:05

Ο Ντομένικο Μπεράρντι έγινε ο πρώτος παίχτης που πέτυχε 4 γκολ απέναντι στην Μίλαν, ενώ και η γενικότερη παρουσία του στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει κάνει πολλές ομάδες να κοιτάζουν σοβαρά την περίπτωση του 19χρονου επιθετικου. Τον πρώτο, βέβαια λόγο έχει η Γιουβέντους μιας και κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίχτη.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να αποκτήσουν και το υπόλοιπο 50% απο την ομάδα της Σασσουόλο. Οι καλές σχέσεις που διατηρούν με τους “Νεροβέρντι” ίσως να μην τους δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα, με την διαφορά όμως οτι ο Μπεράρντι κοστολογείται πλέον στα 20 εκατομύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι “Μπιανκονέρι” έχουν κάνει μια πρόταση στο ύψος των 4 εκατομυρίων ευρώ αλλά και την παραχώρηση του Λούκα Μαρόνε το καλοκαίρι. Πλέον η Σασσουόλο είναι εκείνη που πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με το ποσοστό που της αναλογεί πάνω στον παίχτη.

Ο 19χρονος Ντομένικο Μπεράρντι είναι μόλις για δεύτερο έτος επαγγελματίας έχοντας πετύχει 11 γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος. ‘Εχει μείνει ήδη στην ιστορία με το “καρέ” που πέτυχε απέναντι στην Μίλαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version