Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Το ίδιο σημαντικός με Κόστα,ο Κουρτουά

Ο Ραούλ Γκαρσία χαρακτήρισε το ίδιο σημαντικό με τον Ντιέγκο Κόστα,τον δανεικό από την Τσέλσι,τερματοφύλακα της ομάδας του.

16.01.2014 | 21:40

Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί σε κάθε λεπτό της Ατλέτικο έχοντας δεχθεί μόνο 11 τέρματα,βοηθώντας την ομάδα του να κυνηγάει το πρωτάθλημα ύστερα από πολλά χρόνια.

Ο Ισπανός μέσος,που σκόραρε στη νίκη πρόκριση επί της Βαλένθια στο κύπελλο,δήλωσε το πόσο σημαντικό είναι το νούμερο 1 της ομάδας του.

“Ο Κουρτουά έχει δώσει πολλά στην ομάδα και μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι σημαντικοί μόνο όσοι πετυχαίνουν τα τέρματα. Είναι κι αυτός”.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας είναι τρίτη χρονιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης όμως ο συμπαίκτης του προβλέπει μεγαλύτερη βελτίωση σε λίγα χρόνια, “Είναι μικρός,όμως έχει τεράστιο θάρρος. Οι τερματοφύλακες αναπτύσσονται πιο πολύ με τα χρόνια. Έχει εξέλιξη μπροστά του και το καλό είναι ότι του αρέσει να δουλεύει σκληρά για να γίνει ο καλύτερος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version