Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Κακό μοίρασμα

Μάλαγα και Βαλένθια έμειναν στο 0-0,απογοητεύονται με το βαθμό της ισοπαλίας αφού κι οι δύο μένουν κοντά στις θέσεις υποβιβασμού και με παιχνίδι παραπάνω.

18.01.2014 | 00:10

Οι γηπεδούχοι δεν νίκησαν για τρίτο παιχνίδι στη σειρά,ενώ η φιλοξενούμενοι έχουν μία στα τέσσερα τελευταία.

Οι δύο αντίπαλοι κονταροχτυπήθηκαν,πήραν από 2 κίτρινες στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο η Μάλαγα είχε την ευκαιρία του αγώνα στο 78′ με τον Άλβες να κάνει μια εξαιρετική απόκρουση που κράτησε τη Βαλένθια πάνω από τους γηπεδούχους.

Η Βαλένθια έμεινε 8η,όμως με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να πέσει και τέσσερις θέσεις ενώ η Μάλαγα είναι πλέον 13η έχοντας απόσταση 5 βαθμών από τις θέσεις υποβιβασμού με παιχνίδι παραπάνω.

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Σέρχιο Σάντσεθ, Φλάβιο, Αντούνες, Τισόνε, Ιγνάσιο Καμάτσο, Ντούντα (82′ Πορτίγιο), Ελιζέου (79′ Χουάνμι), Σάμου (65′ Πέρες), Σάντα Κρους

Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Γουαρδάδο, Οριόλ, Ντάνι Παρέχο (64′ Φεγκουλί), Μπανέγκα, Πιάτι, Ζόνας (81′ Πόστιγκα), Πάκο Αλκάθερ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version