Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Από κοντά και οι “δράκοι”

Χωρίς να δυσκολευτεί η Πόρτο νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 την Σετουμπάλ.

19.01.2014 | 23:47

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχαν νικήσει. Η Πόρτο ήξερε πως αν ήθελε να παραμείνει κοντά στην κορυφή έπρεπε να πάρει το “τρίποντο” στον εντός έδρας ματς με την Σετούμπαλ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι “δράκοι” δεν είχαν θέματα και επιβλήθηκαν εύκολα 3-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 11′ ο Μαρτίνεζ, ενώ τα τέρματα για την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα διπλασίασε στο 35′ ο Βαρέλα.

Από εκεί και πέρα η  Πόρτο έριξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα με τον Κάρλος Εντουάρντο στο 88′.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι “δράκοι” έφτασαν τους 36 βαθμούς, τρεις μακριά από την πρώτη Μπενφίκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πόρτο: Έλτον, Μανγκαλά, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Μαϊκόν, Γκονζάλεζ (76′ Ζοσουέ), Κουαρέσμα (66′ Κέλβιν), Φερνάντο, Κάρλος Εντουάρντο (88′ Κιντέρο), Βαρέλα, Μαρτίνεζ

Σετουμπάλ: Κίστζεκ, Κοτσένε (26′ Σένε),Κιερός, Πεδρόσο, Βενάντσιο, Ντάνι, Τερόσο (66′ Ζοάο Μάριο), Πέντρο, Καρντόζο, Τίμπα, Μπρουνίνιο (46′ Ράφαελ Μάρτινς)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version