ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Ανίκητη ενδεκάδα

Πολύ δύσκολες επιλογές σήμερα με την ομάδα να παίζει 3-4-3 κι ως εκ τούτου να μένουν εκτός μερικοί παίκτες που θα μπορούσαν να βρίσκονται εδώ.

Ανίκητη ενδεκάδα

Όπως καταλάβατε ήδη θα έχουμε επίθεση φωτιά,κέντρο που μαρκάρει βάζοντας και γκολ,ενώ η άμυνα είναι φοβερή στον αέρα με τους τρεις να γίνονται σκόρερ αυτή τη βδομάδα. Τερματοφύλακας,ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Τερματοφύλακας(Γιουβέντους): Μπουφόν: H Γιουβέντους απειλήθηκε αρκετά από τη Σαμπντόρια κι αν δεν ήταν ο αρχηγός της στο τέρμα,τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Δέχθηκε 2 τέρματα όμως έκανε δύο αποκρούσεις για χάϊλάιτς στο βίντεο της μεγάλης του καριέρας.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Πικέ(Μπαρτσελόνα): Πέτυχε την ισοφάριση με κεφαλιά από κόρνερ και ήταν ο άνθρωπος που απείλησε και για την ανατροπή όταν στο τέλος πήρε τη μπάλα μες την περιοχή,έκανε κίνηση μπασκετμπολίστα κι έσπασε τη μπάλα στον Σάντσες ο οποίος δε μπόρεσε να σκοράρει.

Βύντρα(Λεβάντε): Ε,θα μας πείτε τρελούς. Όμως ο Έλληνας αμυντικός εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν εξαιρετικός αμυντικά και βοήθησε με το παραπάνω την ομάδα του να πάρει χρυσό βαθμό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Άξιος!

Τιάγκο Σίλβα(Παρί): Άνοιξε το σκορ απέναντι στη Ναντ και ήταν όπως πάντα αρχοντικός,κατεβάζοντας τη μπάλα και κόβωντας κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Δεξί χαφ: Κόμμονς(Σέλτικ): O επιθετικός χαφ της Σέλτικ την οδηγεί σε άλλο ένα πρωτάθλημα και με δύο γκολ έφτασε τα 14 στη λίστα των σκόρερ ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Εξαιρετική τεχνική και ηγετική φυσιογνωμία τον χαρακτηρίζουν.

Αριστερό χαφ: Καθόρλα(Άρσεναλ): Ο μέσος των ¨κανονιέρηδων” ξελάσπωσε την ομάδα του με δύο τέρματα κόντρα στη Φούλαμ και την διατήρησε στην πρώτη θέση. Έδωσε ενέργεια στην ομάδα του και ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων.

Κεντρικοί μέσοι:

Καμπάϊγ(Νιούκαστλ): Άλλα δύο τέρματα για το μέσο που οδηγεί την Νιούκαστλ στις ψηλές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Το ενδιαφέρον της Παρί δεν τον έχει επηρεάσει και φαίνεται ακόμα πιο έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Τουρέ(Σίτι): Θα μπορούσε να βρίσκεται κάθε εβδομάδα σ’ αυτή τη θέση. Ο Ιβοριανός κάνει την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έχοντας 11 τέρματα σε 21 συμμετοχές και είναι ο μέσος με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη(μαζί με τον Βιντάλ). Παίρνει τη θέση του Χιλιανού γιατί είμαστε σίγουροι ότι ο Βιντάλ θα μπει σ’ αυτή τη θέση άλλη φορά μες τη χρονιά,ενώ δεν μπορούσαμε να μη βάλουμε τον φοβερό Καμπάϊγ.

Επιθετικοί:

Μάτρι(Φιορεντίνα): Ένα τέρμα  σε 900 λεπτά με τη φανέλα της Μίλαν, δύο γκολ και μία ασσίστ στο ντεμπούτο του με τη Φιορεντίνα. Οι “βιόλα” έκαναν ευκαιρίες την προηγούμενη βδομάδα αλλά έλειπε ένας “κίλλερ”. Τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ιταλού που “γέμισε” τα παπούτσια των Ρόσσι,Γκόμεζ.

Ετό(Τσέλσι): Δε χρειάζεται να δικαιολογηθούμε εδώ. Τρία τέρματα στο ντέρμπι με τη Γιουνάϊτεντ και εξαιρετική παρουσία του Καμερονέζου με συνεχή κίνηση και αναστάτωση της άμυνας των “κόκκινων διαβόλων”.

Ιμπραΐμοβιτς(Παρί): Αρχοντική παρουσία για άλλη μια φορά. Ο Σουηδός έχει πάρει από το χέρι την Παρί και την οδηγεί σε άλλο ένα πρωτάθλημα. Δύο τέρματα και μία ασσίστ στο 5-0 απέναντι στη Ναντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ