ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

“Ασημένια” πρόκριση για Ρόμα

Η Ρόμα πήρε την πρόκριση και την εκδίκηση με 1-0 από τη Γιουβέντους στο Ολίμπικο με τον Ζερβίνιο να πετυχαίνει το γκολ στο 79'.

“Ασημένια” πρόκριση για Ρόμα

Όποια από τις δύο περνούσε στα ημιτελικά θα ήταν το φαβορί για το Κύπελλο. Και οι δύο είναι πρώτες στη λίστα με τις κατακτήσεις(9). Αυτό έδινε επί της ουσίας παραπάνω κίνητρο καθώς όποια φτάσει πρώτη στις 10 κατακτήσεις θα βάλει στη φανέλα ένα ασημένιο αστέρι.

Ως εκ τούτου η Ρόμα γίνεται το μεγάλο φαβορί, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της “μεγάλης κυρίας”.

Ο Γκαρσία έδειξε διάθεση για νίκη καθώς χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα με μόνη αλλαγή τον Τοροσίδη στα αριστερά στη θέση του Ντοντό. Θα μπορούσαμε να πούμε και τον Φλορέντσι όμως μια παίζει μια δεν παίζει με τον Ντέστρο να διεκδικεί τη θέση.

Από την άλλη ο Κόντε κατέβασε ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών με τους Τζιοβίνκο,Κουαλιαρέλα, Μαρκίζιο,Ισλά,Πελούζο,Στοράρι να δικαιώνουν τον προπονητή τους για τους λόγους που δεν έπαιζαν τόσο καιρό. 

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο και χρόνο στη Ρόμα να οργανώσει τις επιθέσεις της,κάτι που είχαν κάνει και στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά όμως οι “ρωμαίοι” ήταν καλά διαβασμένοι και δεν έκαναν τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια τεράστια φάση.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους μπήκε δυνατά κι έπειτα από σέντρα του Ισλά, ο Πελούζο πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ βλέποντας στη συνέχεια τη σημαία του βοηθού σηκωμένη καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στη σέντρα (δεν φαίνεται καθαρά από τα ριπλέϊ που έδειξε η ιταλική τηλεόραση).

Οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος και συχνά βρίσκονταν έξω από τις αντίπαλες  περιοχές  χωρίς να κάνουν ευκαιρίες. Στο 75′ πέρασε στο παιχνίδι ο Πιάνιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα έτρεξε στο κέντρο με τη μπάλα στα πόδια,έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Στρόοτμαν κι αυτός αφού πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει, τη γύρισε στην περιοχή, εκεί όπου ανενόχλητος ο Ζερβίνιο έκανε το τακουνάκι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στοράρι.

Ο Κόντε πέρασε μέσα Γιορέντε και Τέβεζ κάνοντας το σύστημα σε 4-3-3 όμως η Ρόμα δεν απειλήθηκε και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Κόπα Ιτάλια.

Ρόμα: Ντε Σάνκτις,Μαϊκόν,Τοροσίδης,Καστάν,Μπενάτια,Ναϊγκολάν,Στρόοτμαν,Ντε Ρόσι,Τόττι (83′ Λιάγιτς),Φλορέντσι (75′ Πιάνιτς)

Γιουβέντους: Στοράρι,Κιελίνι (46′ Ογκμπόνα),Μπονούτσι,Μπαρτσάλι,Πίρλο,Ισλά,Πελούζο(81′ Τέβεζ), Βιντάλ , Μαρκίζιο,Κουαλιαρέλα,Τζιοβίνκο (77′ Γιορέντε)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ