ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Εξαγριωμένοι με τα ΜΜΕ για Ρόις!

Επίθεση στα ΜΜΕ που φιλοξενούν «υποτιθέμενες» δηλώσεις του Μάρκο Ρόις, ο οποίος φέρεται να μιλάει για το μέλλον του, εξαπέλυσε η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μέσω ανακοίνωσής της!

Εξαγριωμένοι με τα ΜΜΕ για Ρόις!

Τέλος στην παραφιλολογία και τις υποτιθέμενες δηλώσεις του Μάρκο Ρόις αναφορικά με το μέλλον του, οι οποίες φιλοξενούνται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, έβαλαν οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τον τελευταίο μήνα, υπάρχουν δύο «κρούσματα» ψεύτικων δηλώσεων με πρωταγωνιστή τον Γερμανό διεθνή. Την αρχή την έκανε η «Daily Mirror» φιλοξενώντας «δηλώσεις» οι οποίες ανέφεραν: «Εύχομαι καλή επιτυχία τον Γκέτσε και τον Λεβαντόφσκι. Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα με αποκτήσει ποτέ. Τα λεφτά δεν είναι το παν».

Η συνέχεια ανήκει στην ισπανική «sport.es», η οποία κατέγραψε τα… λεγόμενα του Ρόις περί του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του: «Δεν μπορώ να αρνηθώ πως είμαι κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπάρτσα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Στο τέλος της σεζόν, όλα είναι πιθανά».

Όπως γίνεται ξεκάθαρο από την πλευρά της Ντόρτμουντ, ο 24χρονος άσος δεν έκανε ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις, σε κανένα από τα δύο Μέσα. Η ενόχληση των «Βεστφαλών» είναι μεγάλη, κάτι που φαίνεται και από το συγκεκριμένο αποσπάσματα της ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες, ασχολούμαστε με τα ΜΜΕ. Ο λόγος είναι η άδικη δημοσιογραφία. Ήρθε η ώρα να τα πούμε σωστά εδώ και τώρα. Με κάθε ειλικρίνεια, η Ντόρτμουντ θέλει να συνεργάζεται με έγκυρα ΜΜΕ, που στην πλειοψηφία είναι. Ωστόσο είμαστε εξαγριωμένοι από τα ”μαύρα πρόβατα” που υπάρχουν στον χώρο».

Η επιθετική ανακοίνωση της Ντόρτμουντ κλείνει: «Υπάρχει μειοψηφία των εθνικών και διεθνών ΜΜΕ, που σπιλώνουν το καλό όνομα των υπόλοιπων, αξιόπιστων συνάδελφών τους, επινοώντας περιεχόμενο που μπορεί αν διαβαστεί σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας της γερμανικής ομάδας, Sascha Fligge, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκο Ρόις ποτέ δεν θα προκαλούσε τέτοια διαμάχη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ