Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Επιβεβαίωσε για Γιουνάιτεντ ο Ντάντε!

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ντάντε, τονίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

21.01.2014 | 20:06

Κίνηση για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, Ντάντε, φαίνεται να έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που επιβεβαίωσε με λεγόμενά του και ο ίδιος ο παίκτης.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Fox Sports Brazil» είχε αποκαλύψει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη προβεί στην απόκτηση του 30χρονου, κάτι που διέψευσε ο παίκτης.

Ερωτηθείς λοιπόν για το αν έχει υπογράψει στη Γιουνάιτεντ, ο Ντάντε τόνισε: «Όχι ακόμα. Είμαι ευγνώμων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδιαφέρον της, όλα θα έχουν κριθεί μέχρι το τέλος του μήνα».

Τη φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα πλάνα του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, την ώρα που το συμβόλαιό του «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2016.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version