ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

Zλάταν + Γιούργκεν= L.F.E (volume 1)

Πως θα ήταν αν η τρέλα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγαινε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και έβρισκε την τρέλα του Γιούργκεν Κλοπ; Μην ψάχνεστε.Το έχουμε...

Zλάταν + Γιούργκεν= L.F.E (volume 1)

Άλλοι ασχολήθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη “Χρυσή Μπάλα” που κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Άλλοι με τον Λιονέλ Μέσι και το κόκκινο κοστούμι που φόραγε. Άλλοι με τον Φρανκ Ριμπερί που αν και τα πήρε όλα με την Μπάγερν Μονάχου τελικά έμεινε… με τις κούπες στο χέρι.

Ο Βασιλιάς όμως θα ασχοληθεί με την επική συνάντηση του Γιούργκεν Κλοπ και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πως θα ήταν η ζωή αν τους έβρισκε μαζί πριν από μερικά χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Καλοκαίρι 2012. Ιούλιος. Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει. Η ζέστη στο Μιλάνο είναι ανυπόφορη. “Ο Ζλάταν δεν τα μπορεί κάτι τέτοια”, λέει ο… Ζλάταν κοιτώντας τον καθρέφτη του. Και ήδη την επόμενη κιόλας στιγμή έβαλε λυτούς και δεμένους να του φέρουν πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Μέχρι που σκάει τηλέφωνο. Στις 2 το ξημέρωμα. Το κοιτάει και ρίχνει δύο μπινελίκια στα Σουηδικά, πέντε στα Καταλανικά και σκάει και μία κλοτσιά στην γυναίκα του από τα νεύρα, η οποία κοιμόταν ήσυχα δίπλα του.

Γιατί άργησες να το σηκώσεις; Έτοιμος ήμουν να στο κλείσω” ακούγεται να λέει ένας στα αγγλικά με γερμανική προφορά και με βραχνή φωνή που μύριζε μπύρες από μακριά. Ο Ζλάταν του το κλείνει στην μάπα χωρίς πολλά- πολλά. Ακούς εκεί να τον πάρει και να τον ξυπνήσει… Βέβαια, όσο και να ήθελε πιο μετά να συνεχίσει τον ύπνο του δεν μπορούσε. Σκεφτόταν αυτό τον αριθμό που είχε πάνω από 15 ψηφία. Αλλά και για έναν άλλο λόγο. Πολλή ζέστη στο Μιλάνο.

Το άλλο πρωί πάει στα γραφεία της Μίλαν για να δει αν υπάρχει καμία πρόταση γι’ αυτόν. Του λένε πως από το πρωί τα τηλέφωνα έχουν σπάσει από κλήσεις από έναν τύπο από την Γερμανία. Τότε το μυαλό του πάει αμέσως στον psycho που τον έπαιρνε τηλέφωνο το χάραμα. “Σας είπε όνομα;”, ρώτησε την γραμματέα και έριξε μία χλέπα στο γραφείο της. “Γιούργκεν Κλοπ”, είπε αυτή φοβισμένη.

Αυτό ήταν. Μέσα σε λίγες μέρες η Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσει τον Σουηδό φορ. Με τον Κλοπ να δηλώσει δημοσίως: “Αν έρθει θα του γυαλίζω τα παπούτσια μετά από κάθε ματς!”.

“Έρωτας” με την πρώτη ματιά; Κάρμα; Αδερφές ψυχές; Όπως και να το πει κανείς μέσα θα έπεφτε για την σχέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Γιούργκεν Κλοπ που μόλις είχε ξεκινήσει να γράφεται.

Η συνέχεια της ιστορίας σε μερικές μέρες…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ