Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μάτα

Επίσημη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λυρών κατέθεσε στην Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Χουάν Μάτα

22.01.2014 | 18:06

Πλέον είναι και επίσημο! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάθεσε πρόταση 40 εκατομμυρίων λυρών στην Τσέλσι, προκειμένου να κάνει δικό της τον μέσο των “μπλε”, Χουάν Μάτα.

Ούτε οι Λονδρέζοι, ούτε οι “κόκκινοι διάβολοι” το επιβεβαιώνουν, όμως, ο Ισπανός χαφ απουσίαζε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Τετάρτης (22/1).

Μάλιστα, όπως τονίζουν τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Μάτα δεν αποκλείεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν το Σαββατοκύριακο και να ενισχύσει με την ποιότητά του το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγες.

Αυτή η μεταγραφή θα αφήσει όλες τις πλευρές χαρούμενες, αφού η Τσέλσι θα επωφεληθεί οικονομικά, ο παίκτης θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχή με τους “κόκκινους διάβολους” κάτι που είναι πολύ σημαντικό λίγο καιρό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ και η Γιουνάιτεντ θα ενισχυθεί σημαντικά στο χώρο του κέντρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version