Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Φευγάτος» ο Τέρι!

Παρελθόν από την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν, ο Τζον Τέρι, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ακόμα δεν του έχει προταθεί νέο, πολυετές συμβόλαιο.

24.01.2014 | 10:36

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν εμφανίζεται ο Τζον Τέρι, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror».

Μετά από 10 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στους «μπλε», ο Άγγλος αμυντικός φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ακόμα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη «Mirror», ο 33χρονος άσος εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, με τον ίδιο να επιθυμεί τριετή ανανέωση, ώστε να «εξασφαλίσει» το τέλος της καριέρας του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η πολιτική της Τσέλσι αναφορικά με τις ανανεώσεις είναι γνωστή. Οι «μπλε» για τους παίκτες που είναι πάνω από 30 ετών, προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο.

Αν δεν υπάρξει κάποια ραγδαία εξέλιξη, πηγές από το περιβάλλον του Τέρι αναφέρουν πως ο παίκτης μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version