Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

“Ξηλώνει” την ομάδα του τρέμπλ ο Τοχίρ

Ο Ινδονήσιος δεν φαίνεται να θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια έξι παικτών που τελειώνουν το καλοκαίρι,με τους περισσότερους να είναι βασικοί στην ομάδα του τρέμπλ. Και ο Ζανέτι μέσα.

24.01.2014 | 17:04

Θα τους τρελάνει όλους στο Μιλάνο ο Τοχίρ. Σίγουρα μερικοί από αυτούς τους παίκτες έχουν ξεπεράσει τη μέση ηλικία ποδοσφαιριστή,όμως μερικοί όπως ο Καμπιάσο είναι απαραίτητοι.

Ο λόγος μάλιστα που κάνει κάτι τέτοιο είναι αυτός που θα εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας. Το όλο σκηνικό γίνεται για να σωθούν 20 εκατομμύρια και η Ίντερ να είναι σωστή απέναντι στο f.f.p. Οι “νερατζούροι” περίμεναν να δουν επένδυση από τον Ινδονήσιο,ο ίδιος όμως μόνο αυτό δεν φαίνεται να θέλει να κάνει.

Εκτός τον Καμπιάσο,οι παίκτες που θα δουν την πόρτα εξόδου είναι οι Μιλίτο,Σάμουελ,Κίβου οι οποίοι ψάχνουν ήδη ομάδα. Επίσης ο Ζανέτι θα αποτελέσει παρελθόν όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπει στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Τέλος ο τρίτος τερματοφύλακας Καστελάτσι θα φύγει καθώς μπαίνει στα 39,αλλά και οι κεντρικοί μέσοι Μαρίγκα και Μουντινγκαγί θα αποτελέσουν παρελθόν.

Μιλάμε για μια ιστορική στιγμή καθώς οι πέντε πρώτοι αποτελούν σημαντικές μονάδες για την ομάδα του τρέμπλ,ενώ ο Ζανέτι έχει ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version