Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Σκέφτονται Χουλκ στην Μονακό

Τον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Χουλκ, σκέφτονται ως ιδανικό αντικαταστάτη του τραυματισμένου, Ραδαμέλ Φαλκάο, οι άνθρωποι της Μονακό.

24.01.2014 | 15:28

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο στο παιχνίδι του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στη Σασελέ που θα τον αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων οι άνθρωποι της Μονακό ψάχνουν τον φορ που θα αντικαταστήσει επάξια το κενό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αυτός που πληροί όλες τις προϋποθέσεις είναι ο επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Χουλκ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει και επίσημη κρούση των Μονεγάσκων.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο οι διοικούντες την Μονακό εξετάζουν και την περίπτωση του Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος είναι υπό ατμών από τη Γιουβέντους. Παρά το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Ρικάρντο Πετσίνι, με πρόσφατες δηλώσεις του διέψευσε το ενδιαφέρον για τον στράικερ των “μπιανκονέρι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version