Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Άντε πιάστε την!

Σπουδαίο "διπλό" στην έδρα της Λόκερεν πήρε η Σταντάρ Λιέγης με σκορ 1-0 και πλέον έχει 10 βαθμούς... αέρα από την δεύτερη, Άντερλεχτ που έχει ένα ματς λιγότερο.

25.01.2014 | 00:08

Μπορεί όταν ξεκίναγε η σεζόν να μην είχε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί να μην έχει τα μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της και να μην έκανε ακριβές μεταγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ε και; Η Σταντάρ Λιέγης είναι… πρώτη και καλύτερη στο πρωτάθλημα του Βελγίου και πλέον είναι 10 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Άντερλεχτ (που έχει ένα ματς λιγότερο) μετά το σημαντικό “διπλό” που πήρε στην έδρα της Λόκερεν με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Το γκολ για τους νικητές μπήκε στο 9′ από τα πόδια αντιπάλου τους (Περσόνς), όμως, αυτό λίγο τους απασχολεί, καθώς κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμα “τρίποντο” και να δείξουν πως δύσκολα θα… πέσουν από την κορυφή αν συνεχίσουν έτσι.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λόκερεν: Μπάρι, Μάριτς (46′ Μέρτενς), Γκαλίτσιος, Οντόι, Σολζ, Καγιά (62′ Χαρμάπουι), Πέρσοονς, Οβερμάιρ, Ντούτρα (76′ Πατόσι), Ντε Πάου, Βανάκεν

Σταντάρ Λιέγης: Καγουασίμα, Βαν Νταμ, Σίμαν, Οπάρε, Αρσλάναβιτς, Βαϊνκερερ, Μπιά (58′ Μπούγιενς), Εμποκού, Ντε Σαρτ (80′ Σταμ), Μπατσάουι (70′ Ντε Καμάργκο), Εζεκιέλ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version