Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Πανικός για το νέο ταλέντο της Άρσεναλ!

Τον... κακό χαμό προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τέλος του αγώνα της Άρσεναλ με τη Κόβεντρι για το Κύπελλο Αγγλίας ο νεαρός παίκτης των "κανονιέρηδων", Τζεντιόν Ζελάλεμ.

25.01.2014 | 17:59

Τι και αν είναι μόλις 16 ετών; Τι και αν δεν έχει τελειώσει καλά- καλά το Λύκειο; Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενκέρ, έβαλε τον Τζεντιόν Ζελάλεμ στο τελευταίο εικοσάλεπτο στον αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Κόβεντρι.

Το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους “κανονιέρηδες” όταν ο πιτσιρικάς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει το… κομμάτι του και να δείξει πως ήρθε για να μείνει και να τον μάθουμε καλύτερα στο μέλλον.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης πολλοί φίλαθλοι της Άρσεναλ έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Γερμανός, με ρίζες από την Αιθιοπία, είναι πολύ καλύτερος του Αντνάν Γιανουζάι της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ που είναι και δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Ζελάλεμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version