Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Πετιμέζι!

Με μία πολύ... γλυκιά εκτός έδρας εμφάνιση η Έβερτον νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Στίβενεϊτζ και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας.

25.01.2014 | 21:56

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Στίβενεϊτζ η Έβερτον επικράτησε με σκορ 4-0 και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα “ζαχαρωτά” ξεκίνησαν με… γκάζια το ματς και έτσι στο 5′ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νέισμιθ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός, ο οποίος με δικό του γκολ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Έβερτον.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για γκολ και τελικά κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο. Το πρώτο από αυτά ήρθε στο 55′ από τον Χάιτινχα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84′ ο Γκούγιε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στίβενεϊτζ: Ντέι, Άστον, Τζόουνς (72’ Πάρετ), Μοράις (81’ Αντράντε), Τσαρλς, Άκινς, Ζόκο (85’ Ντίκον), Χέσλοπ, Φρίμαν, Σμιθ, Χάρτλεϊ

Έβερτον: Ρόμπλες, Χίμπερτ, Μπέινς, Γιάγκελκα (45’ Χάιτινγχα), ΜακΓκίντι, Οβιέδο (22’ Όσμαν), Μιραλάς (81’ Γκιγιέ), Νέισμιθ, ΜακΚάρθι, Μπάρι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version