ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Αχτύπητοι

Αυτή τη βδομάδα έχουμε τέρμα-ρεκόρ,άμυνα δυναμίτη,κέντρο που σκοράρει και επίθεση-φωτιά! Είναι οι 11 καλύτεροι κι έχουμε τα στοιχεία.

Αχτύπητοι

Με 4-2-4 αυτή τη φορά με τους δύο ακραίους επιθετικούς να είναι εξτρέμ με επιθετικές αρετές. Οι δύο στο κέντρο πέτυχαν πέντε γκολ, ενώ η άμυνα είναι απροσπέλαστη.

Τερματοφύλακας: Ντιέγκο Λόπεζ: Από το 1995 είχε να κάνει κάτι τέτοιο ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης. Εφτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα και φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει ο Ισπανός τερματοφύλακας. Ό,τι χειρότερο για τον “Σαν Ίκερ”…

Δεξί μπακ: Καρβαχάλ: Aυτή τη φορά δεν βάζω παίκτη της “βασίλισσας” για τον ίδιο λόγο. Ο μπακ της Ρεάλ ήταν εξαιρετικός τόσο αμυντικά,όσο και επιθετικά με σέντρες φαρμάκι και ουσιαστική βοήθεια στη νίκη της ομάδας του.

Αριστερό μπακ: Γιετρό Γουίλιεμς: O νεαρός μπακ της Αϊντχόφεν έκανε τα πάντα στο ντέρμπι κόντρα στην Άλκμααρ. Πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης τη στιγμή που αμυντικά ήταν εξαιρετικός.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

 Λουκάς Βύντρα: Κι όμως. Για δεύτερη σερί βδομάδα εδώ ο Έλληνας αμυντικός. Δεν το κάνουμε λόγω της εθνικότητάς του, αλλά επειδή πράγματι το αξίζει. Κι άλλο γκολ και φοβερή αμυντική λειτουργία με το διπλό στη Σεβίλλη να κάνει τον Βύντρα αναντικατάστατο.

Ζερόμ Μπόατενγκ: Η Μπάγερν είχε δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Γκλάντμπαχ κι ο κεντρικός αμυντικός έκοψε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων κι έφυγε θριαμβευτής από το γήπεδο.

Κεντρικοί μέσοι: 

Aλμπέρτο Ακουιλάνι: Τι να πει κανείς για τον Ιταλό; Πάλεψε μόνος του για τη Φιορεντίνα πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Η ομάδα του “κατάφερε” να μην κερδίσει, αλλά ο ίδιος δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή.

Αρντά Τουράν: Η πιο μεστή χρονιά του Τούρκου. Βοηθάει στο δημιουργικό αλλά και στον αμυντικό τομέα. Πέτυχε δύο τέρματα και ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του που την κρατάει στην πρώτη θέση.

Δεξί εξτρέμ: Ζερβίνιο: H αναγέννηση του Ιβοριανού στη Ρόμα, θέτει σε υποψηφιότητα για μεταγραφή της χρονιάς στην Ιταλία. Απίστευτη κούρσα και ασίστ στο πρώτο τέρμα,πανέμορφο γκολ αφού απέφυγε τρεις αμυντικούς για το 2-0.

Αριστερό εξτρέμ: Λούκας Ποντόλσκι: Έχει γυρίσει για τα καλά και πετυχαίνοντας δύο τέρματα βοήθησε την Άρσεναλ να περάσει στους 16 του Κυπέλλου. Ο Βενγκέρ ήδη σκέφτεται αν αξίζει να πάρει μεταγραφή κάποιον επιθετικό.

Επιθετικοί:

Κλάας-Γιαν Χούντελαρ:  Επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες κι έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και θύμισε τον κυνηγό που όλοι οι αμυντικοί φοβόντουσαν.

Κουν Αγκουέρο: Πλάκα έκανε το Σάββατο ο Αργεντίνος. Με το σκορ 0-2 και τα υπολειπόμενα λεπτά να είναι μόνο 25, πήρε τη μπαγκέτα του μαέστρου κι οργάνωσε μια μεγάλη ανατροπή πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ