ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

Ζλάταν+ Γιούργκεν= L.F.E (volume 2)

Πως θα ήταν αν η τρέλα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγαινε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και έβρισκε την τρέλα του Γιούργκεν Κλοπ; Μην ψάχνεστε.Το έχουμε...

Ζλάταν+ Γιούργκεν= L.F.E (volume 2)

The story so far…

Καλοκαίρι 2012 και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι… φευγάτος από την Μίλαν. Αυτό δεν το αφήνει να περάσει στο “ντούκου” ο Γιούργκεν Κλοπ που του κάνει επίθεση… αγάπης και τελικά καταφέρνει να πείσει τον Σουηδό να πάει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Resume…

Στην “πρώτη” του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” η φράση: “δεν πέφτει καρφίτσα” γίνεται πραγματικότητα. Μετά το τέλος της ο Σουηδός κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Στα γερμανικά! Έτσι, μετά τον Γιούργκεν και οι οπαδοί των Βεστφαλών παθαίνουν… κόκο μπλόκο για πάρτη του!

Ο καιρός περνάει. Οι αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα το ίδιο. Το μόνο που δεν μπορεί να περάσει κάποιος είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ που κάνει ό,τι θέλει. Σε Ευρώπη, πρωτάθλημα, Κύπελλο. Όσο για τον Ζλάταν; Αφήστε το! Το παλικάρι είναι αλλού! Ήδη σε 15 ματς με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα μετράει 20 “παστέλια”. Ο Κλοπ έχει βαρεθεί να πανηγυρίζει τα γκολ του λατρεμένου (του) Σουηδού.

Ωστόσο, το απόλυτο crash test θα έρθει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που είναι δεύτερη και την περνάνε ήδη οκτώ βαθμούς οι Βεστφαλοί. Ο Κλοπ δίνει άλλον έναν παθιασμένο λόγο στα αποδυτήρια της Μπορούσια λίγο πριν την σέντρα στο ματς με τους Βαυαρούς. Όλοι βγαίνουν από την πόρτα των αποδυτηρίων και πηγαίνουν προς τη φυσούνα. Όλοι εκτός από έναν.

Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Και θα το κάνω. Για ‘σενα. Για τον γκουρού μου. Για τον μάστερ μου. Για τον άνθρωπο που θα έδινα μέχρι και το δεξί μου νεφρό!“, λέει ο Ζλάταν. Ένα δάκρυ έφυγε και κύλισε στο μουσάτο μάγουλο του Κλοπ που είπε: “Άσε τις μ@λ@κίες! Άμυνα θέλω να παίξεις! Α Μ Υ Ν Α!”, είπε ο Γερμανός και του έριξε μια κλοτσά στα καπούλια!

Η Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν σήκωσε τα πάντα όλα! Αφού από τα συνεχόμενα πανηγύρια οι εταιρείες με μπύρες βαράνε υπερορίες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των Βεστφαλών που σε κάθε φιέστα θέλουν έναν ωκεανό.

“You are just too good to be true” by… Έφη Θώδη ακούει στον ύπνο του ο Ζλάταν και ξυπνάει λουσμένος μέσα στον ιδρώτα. Ήξερε πως αυτό το όνειρο κάτι σήμαινε. Το επόμενο πρωί ακούει πως η Μπάγερν Μονάχου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τους Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι και εκείνοι είναι πολύ κοντά στο να απαντήσουν θετικά. Δεν πρόλαβε να ρίξει τα μπινελίκια του και το κινητό του χτύπησε. “Σώσε με! Κάνε κάτι! Πρέπει να τους κρατήσουμε στην ομάδα”, ακούγεται από την άλλη άκρη του τηλεφώνου η σπαρακτική φωνή του Κλοπ. “Άστο πάνω μου coach. Το ‘χω!”, λέει ο “Ίμπρα”.

Ήταν δεν ήταν οκτώ ετών ο Ζλάταν όταν έκανε μαθήματα καράτε στην Σουηδία. Ήταν η εποχή ακόμα που δεν είχε νεύρα. Ωστόσο, ποτέ του δεν κατάλαβε που θα του ήταν χρήσιμα και γιατί η μάνα του τον τραβολογούσε να τον πείσει να πάει σε αυτά.

Τελικά η στιγμή της δικαίωσης για την κυρία Ιμπραΐμοβιτς ήρθε μερικά χρόνια μετά. Και μπορούν (;) να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν στα γραφεία  της Μπάγερν για να πείσουν τους Γκέτσε- Λεβαντόφσκι να υπογράψουν στους Βαυαρούς. Κάτι που τελικά δεν έγινε. Επειδή οι κλοτσίες του Ζλάταν ήταν εφάμιλλες με εκείνες του Ντάνιελ στο “Karate kid”.

Γκέτσε και Λεβαντόφσκι τελικά παρέμειναν στην Ντόρτμουντ χάρη στα… δυνατά επιχειρήματα του Ζλάταν. Το γλέντι που έστησαν μετά ο Σουηδός με τον Κλοπ δεν περιγράφεται με λέξεις. Γερμανικές ή Σουηδικές. Γι’ αυτό και εμείς θα τους αφήσουμε να ζήσουν τον… έρωτά τους υπό  τους ήχους του παρακάτω κομματιού…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ