ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Πόσο πιο άνετα;

Απίστευτο ντέρμπι στο Λίβερπουλ με τους "κόκκινους" να διαλύουν την Έβερτον με 4-0 στο Άνφιλντ και να δείχνουν έτοιμοι για τη μάχη της τετράδας.

Πόσο πιο άνετα;

H Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος αφού από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της με τα σουτ των Χέντερσον,Σουάρεζ,Στάριτζ και Τζέραρντ να βάζουν σε σκέψεις τον Χάουαρντ για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Στέρλινγκ στο 18′ βγαίνει μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Έβερτον όμως το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ.Στο 21′ όμως το σκορ άνοιξε.

Κόρνερ του Σουάρεζ στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Τζέραρντ και 1-0 με τον αρχηγό των “κόκκινων” να πετυχαίνει το έκτο τέρμα για φέτος και το 9ο σε ντέρμπι του Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ρόντζερς δε σταμάτησε εκεί. Ο Στάριτζ στο 26′ κάνει το σουτ εκτός περιοχής,όμως η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.Η Έβερτον έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή τέσσερα λεπτά μετά.

Ο Μιραλάς πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και μπήκε προς τα μέσα. Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Γιαγκέλκα ο οποίος έκανε το σουτ με τον Μινιολέ να αποκρούει,ενώ στη συνέχεια το σουτ του Μπάρι πέρασε παράλληλα έξω.Δύο λεπτά αργότερα ο Μιραλάς θα κάνει το σουτ όμως θα δει τη μπάλα να ξυρίζει το δεξί δοκάρι του συμπαίκτη του στην εθνική. Στο 33′ η Λίερπουλ έβαλε γερές βάσεις νίκης.

Ο Κοουτίνιο βρήκε τον Στάριτζ ο οποίος πλάσαρε άνετα κάνοντας το 2-0. Το σόου του Άγγλου μόλις είχε ξεκινήσει αφού δύο λεπτά μετά ο Τουρέ τον βρήκε με βαθιά μπαλιά,ο Χάουαρντ βγήκε όμως αυτός τον “κρέμασε”,με το 3-0 να είναι γεγονός και σκορ ημιχρόνου.

Από εκεί που σταμάτησε ο Στάριτζ,συνέχισε ο Σουάρεζ στο δεύτερο μέρος. Στο 49′ πήρε τη μπάλα από το κέντρο,σε αντεπίθεση,έτρεξε το μισό γήπεδο και πλάσαρε για το 4-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αμερικάνο τερματοφύλακα και κερδίζει το πέναλτι αφού στην προσπάθειά του να τον περάσει,ο Χάουαρτν τον βρίσκει χαμηλά. Ο Στάριτζ ανέλαβε την εκτέλεση για το χατ-τρικ που δεν ήρθε αφού η μπάλα κατέληξε στους οπαδούς πίσω από το τέρμα της Έβερτον.

O Άγγλος επιθετικός πάλεψε υπερβολικά για το τρίτο γκολ αφού στο 70′ σε αντεπίθεση βρίσκονταν τρεις με έναν αμυντικό και τα έκανε όλα λάθος,πρώτα προσποίηση μετά ντρίμπλα στα αριστερά και σουτ ψηλά,τη στιγμή που Κοουτίνιο και Σουάρεζ διαμαρτύρονταν μόνοι τους. Έξι λεπτά αργότερα ο Νέϊσμιθ μπήκε στην περιοχή της Λίβερπουλ με το σουτ του να περνάει άουτ.

Από κει κι έπειτα οι δύο ομάδες έριξαν τους ρυθμούς τους με τη Λίβερπουλ να φτάνει σε μια τεράστια νίκη που της δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την κατάκτηση μιας ψηλής θέσης. Ανέβηκε στους 46 και ξέφυγε από τη σημερινή της αντίπαλο με 4 βαθμούς αλλά και από την Τότεναμ, που παίζει αύριο με τη Σίτι,με τρεις. Η Έβερτον από την άλλη πρέπει να φανεί αν μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια ήττα και να δούμε αν μπορεί να συνεχίσει να κυνηγάει την τετράδα.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ:Μινιολέ,Κόλο Τουρέ,Σκρτελ,Σισοκό,Φλάναγκαν,Τζέραρντ,Χέντερσον,Κουτίνιο,Στέρλινγκ,Σουάρες,Στάριτζ

Έβερτον: Χάουαρντ,Γιαγκέλκα,Μπέινς,Αλκαράς,Στόουνς,Πίεναρ,Μπάρι,ΜακΚάρθι,Μπάρκλεϊ,Μιραλάς,Λουκάκου

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ