Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Ανοιχτός για μεταγραφή ο Χούντελαρ

Ο επιθετικός της Σάλκε βρέθηκε κοντά σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ,με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος ακόμα και τώρα για μια τέτοια μεταγραφή.

29.01.2014 | 14:08

Έλειψε για αρκετό καιρό,όμως γύρισε έτοιμος και το απέδειξε βρίσκοντας δίχτυα. Ο Ολλανδός έχει ανοιχτεί την πόρτα του για κάποιο ενδεχόμενο μετακίνησής του σε ομάδα του νησιού.

“Έχω ενάμιση χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη Σάλκε. Τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου θα δω το μέλλον μου. Σκέφτομαι την προοπτική μετακίνησης στην Αγγλία,αλλά προς το παρόν μόνο η Σάλκε και ο δεύτερος γύρος είναι στο μυαλό μου.”

Κόντρα στο Αμβούργο πέτυχε γκολ στη νίκη με 3-0 και δήλωσε χαρούμενος που αγωνίστηκε δίπλα στους Μέϊερ,Ντράξλερ,Μπόατενγκ και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

“Όταν έχεις ένα ή δύο παίκτες που θέλουν να σκοράρουν είναι πιο εύκολο να αμυνθείς. Πρέπει να πάρουμε γκολ και από τους μέσους. Σαν επιθετικός,θέλω ανθρώπους δίπλα μου που να σκοράρουν.”

Τέλος ο 30χρονος μίλησε για το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

“Θέλω να παίζω μέχρι τα 40. Θέλω να παίζω για άλλα δέκα χρόνια. Νιώθω υγιής και νέος.”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Σάλκε
Exit mobile version