ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Face-2-Face

“Μπορεί να πετύχει ο Μήτρογλου στη Φούλαμ”

Σίγουρος πως ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να πετύχει επιδόσεις αντίστοιχες με του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο sportsking.gr ο Γιάννης Βιτώρος.

“Μπορεί να πετύχει ο Μήτρογλου στη Φούλαμ”

Σίγουρος πως τα 15 εκατομμύρια ευρώ που σπατάλησε η Φούλαμ για χάρη του Κώστα Μήτρογλου θα πιάσουν… τόπο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sportsking.gr ο Γιάννης Βιτώρος που αγωνίζεται στον ΠΑΟ Κρουσσώνα με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, ο νεαρός χαφ τόνισε πως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν πλούσιο ταλέντο και το γεγονός πως αρκετοί από αυτούς αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού μόνο τυχαίο δεν είναι.

Για τον Κώστα Μήτρογλου που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ:

“Πιστεύω πως στην αρχή θα του πάρει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί, όμως, στην συνέχεια θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός παίχτης και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει”.

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού και αν μπορούν τα επόμενα χρόνια να πάνε πιο πολλοί εκεί:

“Δεν το λέω επειδή είμαι Έλληνας, αλλά πιστεύω πως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν πολύ ταλέντο και νομίζω πως η οικονομική κρίση μας έκανε καλό, γιατί τους ώθησε πολλούς από αυτούς να φύγουν και να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Επίσης, το γεγονός πως όλες οι μικρές Εθνικές ομάδες πρωταγωνιστούν δείχνει πως υπάρχει πλούσιο ταλέντο στη χώρα μας στις μικρές ηλικίες. Απλά δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές για να το εκμεταλλευτούμε”.

Για το πρόβλημα νοοτροπίας που αντιμετωπίζουν μερικές φορές οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό:

“Η αλήθεια είναι πως λείπει η σωστή νοοτροπία από τους Έλληνες παίκτες όσο αγωνίζονται στην Ελλάδα, αλλά όταν πάνε σε μία ομάδα του εξωτερικού και με τα σωστά άτομα δίπλα τους, τότε το ξεπερνάνε”.

Για την μεταγραφή του Χουάν Μάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν μπορεί ο Ισπανός με το ταλέντο του να βοηθήσει σημαντικά τους “κόκκινους διάβολους” να βρουν ξανά τον δρόμο προς τις επιτυχίες:

“Η αλλαγή προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πάει τόσο καλά όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι. Ωστόσο, η προσθήκη του Μάτα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι θα καταφέρει να ανέβει και να τερματίσει μέσα στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας”.

Για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άξιζε που κατέκτησε το βραβείο της “Χρυσής Μπάλας”:

“Ο Κριστιάνο ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο τη χρονιά που πέρασε και δίκαια κατέκτησε τη “Χρυσή Μπάλα” και πιστεύω πως θα έπρεπε και άλλες χρονιές να την είχε κατακτήσει”.

Για τον ποιο θεωρεί τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη αυτή την στιγμή στον κόσμο:

“Ο Ρονάλντο πιστεύω τα έχει όλα! Πραγματικά! Είναι δυνατός στο εναέριο παιχνίδι, τρέχει συνέχεια, μπορεί να σκοράρει από παντού, μπορεί να σουτάρει καλά και με τα δύο πόδια, μπορεί να βάλει γκολ από φάουλ. Πραγματικά τα έχει όλα!”.

Για την ομάδα και το  γήπεδο που θα ήθελε να αγωνιστεί κάποτε:

“Από μικρό παιδί υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε αυτή και φυσικά να πατήσω το χορτάρι του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου””.

Για τον προπονητή που θα ήθελε να συνεργαστεί:

“Όποιος είναι στη Ρεάλ!” (γέλια)

Για τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ:

“Η Μπάγερν Μονάχου είναι σίγουρα μέσα στα φαβορί. Πραγματικά κάνει ό,τι θέλει τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ευρώπη. Ωστόσο, και άλλες ομάδες είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως η Ρεάλ και η Τσέλσι με τον Μουρίνιο”.

Για το ποιο θεωρεί κορυφαίο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή στον πλανήτη και σε ποιο θα ήθελε να αγωνιστεί:

“Τα τελευταία χρόνια όλα τα πρωταθλήματα έχουν ανέβει επίπεδο. Ωστόσο, για εμένα κορυφαίο παραμένει το αγγλικό. Ειδικά φέτος βλέπουμε πολλές ομάδες να κυνηγάνε τον τίτλο. Βέβαια, και το ισπανικό είναι πολύ καλό, αλλά όχι τόσο όσο η Πρέμιερ Λιγκ. Εγώ θα ήθελα να αγωνιστώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, που δεν απαιτεί τόση δύναμη”.

Για τους παίκτες που θεωρεί καλύτερους στον κόσμο στη θέση που αγωνίζεται:

“Αγωνίζομαι σε δύο θέσεις. Τόσο ως 10αρι όσο και ως 8αρι. Γι’ αυτό θα σου πω δύο παίκτες. Ως 10αρι για ‘μένα ο καλύτερος αυτή την στιγμή στον κόσμο είναι ο Οζίλ. Μπορεί να βγάλει ασίστ από το πουθενά αλλά και να σκοράρει όταν του δοθεί η ευκαιρία. Τώρα για το καλύτερο 8αρι στον κόσμο θα διάλεγα τον Βιντάλ, ο οποίος τρέχει από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και έχει βοηθήσει πολύ αυτά τα χρόνια τη Γιουβέντους, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ