Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Έκλεισε» Γιόγιτς η Ντόρτμουντ!

Παίκτης της Ντόρτμουντ θα πρέπει να θεωρείται ο μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν, Μίλος Γιόγιτς! Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις περνάει την Πέμπτη ο Σέρβος άσος, ο οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο!

30.01.2014 | 01:03

Η πρώτη μεταγραφή τη Μπορούσια Ντόρτμουντ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ο μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Μίλος Γιόγιτς, αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του τραυματία Κούμπα Μπλατζικόφσκι, υπογράφοντας -πιθανότατα αύριο- συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το 2018.

Οι «νεκροθάφτες» επιβεβαίωσαν μέσω τις επίσημης ιστοσελίδας τους πως ο 21χρονος άσος αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με έναν σύλλογο του εξωτερικού.

Αυτός θα είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της κοντά στα 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Γιόγιτς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.

Μάλιστα, ο Σέρβος άσος (6 γκολ/7 ασίστ σε 15 ματς) επιβεβαίωσε το «γάμο» του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version