Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Όλα «ανοιχτά» για Κρόος στη Γιουνάιτεντ!

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τόνι Κρόος σε κάποια ομάδα του εξωτερικού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, άφησε ανοιχτό ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα!

30.01.2014 | 10:21

«Φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Τόνι Κρόος να γίνεται κάτοικος «Ολντ Τράφορντ», ειδικά μετά τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γερμανού από τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 25 εκ. λιρών για τον 24χρονο μέσο, στην προσπάθεια που θα κάνουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, μόνο φήμες δεν φαίνεται να είναι το συγκεκριμένο γεγονός, μετά τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα, ο οποίος εμφανίστηκε διστακτικός για το μέλλον του Κρόος στο «Allianz Arena».

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης, αλλά τα πράγματα μπορούν να κινηθούν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι εδώ, αύριο έφυγε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version