Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ψάχνεται για όνομα γηπέδου η “βασίλισσα”

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει την εταιρία που θα τη χορηγήσει για το νέο Μπερναμπέου,βγάζοντας εκτός την Κοκα-Κόλα και συζητώντας με τη Μάϊκροσοφτ.

30.01.2014 | 21:07

Την Παρασκευή παρουσίασε τα σχέδια για το νέο Μπερναμπέου και έκανε γνωστό πως πρόκειται για έργο 400 εκατομμυρίων,με τα μισά από αυτά τα χρήματα να δίνονται από χορηγό που θα πάρει τα δικαιώματα της ονομασίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μάϊκροσοφτ,όμως απέρριψε την πρόταση της Κοκα-Κόλα.

Η εταιρία αναψυκτικών είναι χορηγός της ομάδας και υπάρχει ισχυρή φιλία ανάμεσά τους,με την ομάδα όμως να απορρίπτει την περίπτωση το νέο γήπεδο να ονομαστεί “Κοκα-Κόλα Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Η πρόταση της εταιρίας ήταν 80 εκατομμύρια το χρόνο για να υπάρξει αυτή η ονομασία,με τη “βασίλισσα” να φαίνεται πως θέλει πιο πολλά.

Ο πρόεδρος της ομάδας διάλεξε τα σχέδια τεσσάρων σχεδιαστών και περιμένει το νέο Μπερναμπέου να ανεβάσει τα έσοδα της ομάδας από εισιτήρια  κατά 50 εκατομμύρια το χρόνο,με τη χωρητικότητα να φτάνει τις 90,000 θέσεις.

Το έργο αναμένεται να τελειώσει το 2017.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version