Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλύτερα να μασάς…(pic)

...παρά να twittάρεις. Αυτή είναι η σωστή φράση για τον Ζαχά της Γιουνάϊτεντ που πήγε δανεικός στην Κάρντιφ σήμερα,όμως έχει μιλήσει κάπως περίεργα στο παρελθόν για αυτή.

31.01.2014 | 20:21

O Γουίλφριντ Ζαχά είναι επίσημα παίκτης της Κάρντιφ από το απόγευμα ως δανεικός από τη Γιουνάϊτεντ. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τη γνώμη του για την ομάδα της Ουαλίας πριν 3 χρόνια περίπου.

Ο νεαρός επιθετικός είχε γράψει στο twitter: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Κάρντιφ είναι στο πρωτάθλημα αφού είναι από άλλη χώρα;

Πάντως δεν είναι η πρώτη “γκέλα” που κάνει μέσω της γνωστής ιστοσελίδας καθώς το Δεκέμβριο του 2012 έγραψε πως είναι οπαδός της Άρσεναλ και τον επόμενο μήνα συμφώνησε με τους “κόκκινους διάβολους”.

Επίσης ο 21χρονος έχει διακριθεί στην ομάδα που ήταν από μικρός κι αυτή είναι η Κρίσταλ Πάλας που τον βοήθησε να γίνει γνωστός. Η Πάλας έχει κόντρα με την Κάρντιφ,όμως ο ίδιος δε φαίνεται να δίστασε να υπογράψει στην ουαλική ομάδα,κάνοντας τους οπαδούς της πρώην ομάδας του να τον μισούν για την επιιλογή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version