Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ζέεντορφ τη θέση του προπονητή στη Μίλαν το κέντρο έχει ενισχυθεί με Τααράμπτ και Εσσιέν.
Φαίνεται όμως πως δε σταματάει εκεί. Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό από ξένα δημοσιεύματα πως υπάρχει στα γραφεία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πρόταση δανεισμού του Νάνι από τους “ροσονέρι”.
Ο Μόγιες στη σημερινή συνέντευξη τύπου είπε πως οι μεταγραφές τελειώσαν για την ομάδα του κι ότι το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει κάποιους νεαρούς παίκτες δανεικούς.
Μένει να δούμε αν ο Νάνι είναι μέσα στους “νεαρούς” καθώς από όλη τη χρονιά φαίνεται να μην είναι στις προτιμήσεις του Σκοτσέζου τεχνικού.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
