ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καλός παίκτης ο Φερνάντες, αλλά όχι ηγέτης όπως οι Κέιν-Ράις!» (vid)
Η Φόρεστ ετοιμάζει… μυθική πρόταση για τον παιχταρά της Αταλάντα!
Καρέτσας: «Με αποδοκίμαζαν συνεχώς και τους έκανα να σιωπήσουν»
Δύο «Τιτάνες» κυνηγούν τον Βιρτς κι η Λεβερκούζεν θέλει… γη και ύδωρ!
Ετοιμάζει τεράστια… σκούπα το καλοκαίρι ο Αμορίμ!
Ο Κριστιάνο δεν ξέχασε και… εκδικήθηκε τον Χόιλουντ! (vid)
Ο Κίμιχ έδωσε ακόμη μία εμφάνιση που ήταν για… σεμινάριο! (stats)
Γιόχαν Κρόιφ: Born to be alive (vid)
Ούτε Γιόκερες, ούτε Ίσακ: Αυτόν τον επιθετικό θα πάρει η Άρσεναλ το καλοκαίρι!
H UEFA έκανε post και σύγκρινε Καρέτσα με Γιαμάλ! (pic)
Ο Πέδρι σνομπάρει την Χρυσή Μπάλα – «Ξέρω πολύ καλά τι θέλω»
Έγινε viral ο «Ροζ Πάνθηρας» με την κίνηση «πάου- πάου» που έκανε στον Θαναηλάκη! (vid)
Αύξηση μισθού: Από τότε θα ισχύει – Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Κύκλωμα Ρόδου: Η προϊστάμενη είχε χάσει το… μέτρημα (vid)
Αλεξανδράκη για Μερκούρη: «Μη μιλάς υποθετικά για βιασμό, έτσι προσβάλεις τις γυναίκες» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Η καλύτερη τριπλέτα στην Αγγλία”

Την πίστη του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη επιθετική τριάδα πλέον στην Αγγλία εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μόγιες σε συνέντευξη τύπου που παραχώρισε.

“Η καλύτερη τριπλέτα στην Αγγλία”

Η πιο ακριβή μεταγραφή της  χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανήκει στους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Χουάν Μάτα πλέον είναι παίχτης των “Κόκκινων Διαβόλων” και ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ πιστεύει ότι θα πλαισιόσει εξαιρετικά τους Ρούνεϊ και Βαν Πέρσι, κάνοντας την επιθετική τους γραμμή την καλύτερη του πρώταθληματος.

“Πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος όταν θα είναι έτοιμοι αγωνιστικά και βρεθούν μεταξύ τους.

Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Χουάν να προσαρμοστεί. Το καλό είναι ότι έχει εμπειρία απο Πρέμιερ Λιγκ και ήταν σε μεγάλο σύλλογο, κάτι που θα κάνει την προσαρμογή του ευκολότερη. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι υπάρχει μια αλλαγή και πρέπει να του δώσουμε χρόνο.”

Το ότι ο Μάτα έχει την ικανότητα να αλλάζει θέσεις στην επίθεση θα είναι ένας επιπλέον κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες πιστεύει ο Σκοτσέζος προπονητής.

“Το ποδόσφαιρο αλλάζει κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες αλλάζουν απο μόνοι τους. Υπάρχει πολύ κινητικότητα σε έναν αγώνα ειδικά για τους επιθετικογενείς παίχτες. Πρέπει να παίξουν σύμφωνα με ένα σύστημα αλλά από μόνο του το σύστημα επιτρέπει στους παίχτες να το αναπτύζουνν με δικιά τους βούληση.”

Σχετικά με τον Βαν Πέρσι ο Μόγιες δήλωσε οτι είναι σε στενή επαφή μαζί του για το αν είναι έτοιμος ή όχι να παίξει.

“Έχω συμβουλευτεί τον Ρόμπιν για το που νομίζει οτι είναι, για το αν είναι έτοιμος να παίξει ή για πόσο θα μπορέσει να παίξει. Ότι κάνω σχετικά με εκείνον τον συμβουλεύομαι πρώτα. Είναι ένας σημαντικός παίχτης για μας και πρέπει να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ακριβώς.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ