Παιχνίδι που λίγοι θα θυμούνται έγινε στο ¨Σέλτικ Παρκ¨της Γλασκώβης. Οι ¨Κέλτες¨πήραν την νίκη με 1-0 απέναντι στην Σεντ Μίρεν σε ένα ανιαρό και κακό ποιοτικά παιχνίδι.
Η ομάδα του Νιλ Λένον μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ με σκόρερ τον Κρις Κόμονς. Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε.
Η Σέλτικ καλύτερη ποιοτικά δεν απηλύθηκε ουσιαστικά απο τους φιλοξενούμενους. Κράτησε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κάποιες, αν και ελάχιστες, ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της.
Η Σέλτικ συνεχίζει αυτόν τον υγιεινό περάπατο που κάνει προς τον τίτλο καθώς υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα απόντος της Ρέιντζερς.
Απο την άλλη ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Σαμαράς, για ακόμη μια φορά δεν έπαιξε στον αγώνα. Φαίνεται ότι ο Έλληνας διεθνής δεν συγκαταλέγεται στο βασικά πλάνα του Νιλ Λένον.
Σέλτικ: Φόρστερ, Φίσερ, Αμπρόουζ, Ιζαγκίρ, Βαν Ντικ, Μούλγκριου, Μπράουν, Γιόχανσεν, Στόουκς, Φόρεστ (Μπέριγκτερ 70΄), Κόμονς (Μπαλντέ 78΄)
Σεντ Μίρεν: Κέλο, ΜακΓκρέγκορ, Νέισμιθ, ΜακΌσλαντ, Κέλυ, Νιούτον, Γουίλντ, Γκούντγουιν (Κάμπελ 83΄), ΜακΓκίν, Μαγκένις, Τόμπσον (ΜακΛίν 70΄)
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
