Τεράστιο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα ενόψει El Clasico – Αλλαγή πλάνων για τον Τσάβι (vid)
«Δεν με νοιάζουν τα λεφτά! Κάντε κάτι να νιώσω σημαντικός και… μένω»
O Ραμπιό άδειασε τη Γιουβέντους και άνοιξε τη πόρτα της Λίβερπουλ!
StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 22/3)
Ο εκρηκτικός Γκάμπρι Βέιγκα δηλώνει έτοιμος για την… απογείωση!
Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μεσούτ Οζίλ!
O Κολό Μουανί έλυσε τη σιωπή του: «Μισώ τον Μαρτίνες, θα ήμουν ήρωας τώρα»
Μπαρτσελόνα: Bρήκε στην Σίτι τον ιδανικό διάδοχο του Μπούσκετς
Άφησε πίσω τον Σάντος ο Κριστιάνο – «Πανευτυχής που επέστρεψα στην εθνική μου ομάδα»
«Θέλω να επιστρέψει ο Μέσι, θα κερδίσει κι αυτός και η Μπαρτσελόνα»
H Νάπολι όρισε το ποσό για τα δικαιώματα του – τρομακτικού – Όσιμεν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι πέντε παίκτες που της βάζουν… φρένο στην ανανέωση
H σύγκριση Τροσάρ – Μούντρικ βγάζει την Άρσεναλ κερδισμένη… από τα αποδυτήρια (stats)
Ο Έντερσον έχει τον τρόπο να φέρει τον Αντσελότι στην εθνική Βραζιλίας!
O νέος προπονητής της εθνικής Ισπανίας ξεκίνησε ορίζοντας αρχηγό… έκπληξη!
Πρωτοσέλιδα

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για Ζέεντορφ (vids)

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την Τορίνο όμως με γκολ του Ραμί πήρε την ισοπαλία για την 22η αγωνιστική της Σέριε Α.

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για Ζέεντορφ (vids)

Με τον Ολλανδό στον πάγκο η Μίλαν είχε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα,με μία ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ουντινέζε.

Το καλό δεν τρίτωσε,αφού οι “ροσσονέρι” ήταν ασύνδετοι κι αναποτελεσματικοί στην τελική πάσα με την Τορίνο να παίρνει την ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 17′ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ κι οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην εστία τους μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο.

loading...

Ο Πατσίνι έκανε φανταστικό ψαλιδάκι στο 18′ όμως ο Παντέλι απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 28′  ο Φάρνερουντ χάνει τεράστια ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Τσέρτσι έκανε τη σέντρα κι αυτός από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η Μίλαν είχε κάποιες διεισδύσεις του Κακά όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων φαινόταν απροσπέλαστη.

Μέχρι το 49′ όλα αυτά,όταν ο Ραμί πέτυχε ένα φοβερό γκολ(ειδικά για αμυντικό) έξω από την περιοχή και ισοφάρισε το παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν ίδια με του πρώτου 45λεπτου.

Η Τορίνο κλείστηκε κι έπαιξε με αντεπιθέσεις,ενώ η Μίλαν έκανε πάσες έξω από την περιοχή,μάταια. Ο Τσέρτσι απείλησε με δύο σουτ στο 84′ και 87′ όμως χωρίς ουσία.

Στο 77′ είχαμε ένα περιστατικό που θα θυμάται χρόνια ο κεντρικός αμυντικός Γκλικ. Η μπάλα ήταν ψηλά όταν πήδηξε για κεφαλιά,ο Πατσίνι πήγε για το ψαλιδάκι,όμως σημάδεψε το κεφάλι του  Πολωνού,ο οποίος έμεινε κάτω για τρία λεπτά.

Οι “ροσσονέρι” επέστρεψαν στις γκέλες,έφτασαν τους 29 βαθμούς κι ελπίζουν σε αποτυχίες των υπολοίπων για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.

Από την άλλη η Τορίνο πήρε ένα βαθμό που τον άξιζε κι έχει πλέον 33,όσους κι η Ίντερ με παιχνίδι περισσότερο.

Μίλαν: Αμπιάτι,Ντε Σίλιο,Μπονέρα,Ραμί,Εμανουέλσον,Μουντάρι, Μοντολίβο,Κακά,Χόντα,Ρομπίνιο,Πατσίνι

Τορίνο: Παντέλι,Γκλίκ,Μπάσα,Μαξίμοβιτς,Βίβες,Μασιέλο,Φάρνερουντ, Νταρμιάν,Μορέτι,Τσέρτσι,Ιμόμπιλε

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ