ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Ιβάν(οβιτς) ο… τρομερός!

Χάρη στο γκολ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 32' η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί της.

Ιβάν(οβιτς) ο… τρομερός!

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε μετατρέψει το “Έτιχαντ” σε… οχυρό τους τελευταίους μήνες. Όλοι όσοι πήγαιναν εκεί δεν ήθελαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά να φύγουν χωρίς ένα… τσουβάλι γκολ στις αποσκευές τους.

Όλα μέχρι απόψε και πριν έρθει η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία κατάφερε και “έκλεισε” το σπίτι των πολιτών νικώντας τους 1-0 στο πλαίσιο της  24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον οι “μπλε” βρίσκονται στην δεύτερη θέση μαζί με την Σίτι, αφού και οι δύο έχουν από 53 βαθμούς, ενώ μόνη πρώτη είναι η Άρσεναλ με 55.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι εκείνη που να θέλει να δημιουργήσει παιχνίδι και με τους γνωστούς της επιθετικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη πλευρά οι Λονδρέζοι είχαν παραταχθεί έτσι ώστε να μην αφήσουν πολλούς ελεύθερους χώρους στου παίκτες του Πελεγκρίνι.

Παρόλα αυτά οι “πολίτες” με τους Νεγρέδο και Σίλβα ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, είτε δεν σημάδευαν σωστά, είτε ήταν στην σωστή θέση ο Τσεχ. Όσο πέρναγε η ώρα η Τσέλσι κέρδιζε όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν το 0-1 στο 26΄όταν σε αντεπίθεσή τους με τέσσερις παίκτες έναντι ενός της Σίτι ο Γουίλιαν πάσαρε στον Ραμίρες, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον Χαρτ, ενώ στην συνέχεια ο Γουίλιαν επιχείρησε ψαλιδάκι με την μπάλα να πηγαίνει απελπιστικά άουτ.

Τελικά ο Χαρτ νικήθηκε από τον Ιβάνοβιτς στο 32′. Η κατέληξε στα πόδια του Σέρβου μπακ μετά από σουτ του Ραμίρες που βρήκε πάνω στον Κομπανί. Ο αμυντικός των “μπλε” δεν το πολυσκέφτηκε και με ένα ξερό σουτ έκανε το 0-1. Μάλιστα, οι παίκτες του Μουρίνιο θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 44′ με τον Ετό, όμως ο Καμερουνέζος από αρκετά πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι δεν άλλαξαν, όπως δεν άλλαξε και ο ρυθμός της αναμέτρησης που ήταν εξίσου γρήγορος με το πρώτο μέρος. Η Σίτι ήταν εκείνη που είχε την κατοχή, αλλά την έπιανε… θάλασσα όταν οι παίκτες της βρίσκονταν έξω από την περιοχή του Τσεχ.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αν ήταν πιο τυχεροί στο 67′ όταν η κεφαλιά του Κέιχιλ βρήκε στο δοκάρι του Χαρτ, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γουίλιαν. Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στις χαμένες φάσεις στο 68′ με τους παίκτες της να μην μπορούν να… σταυρώσουν ένα σουτ της προκοπής.

Τα λεπτά πέρναγαν οι “πολίτες” πίεζαν, όμως, δεν μπορούσαν να βρουν το ν δρόμο προς τα δίχτυα του Τσεχ. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητές τον Μουρίνιο και τους παίκτες του που “έπιασαν” την Σίτι στην δεύτερη θέση με 53 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Ντεμικέλις, Κομπανί, Νάστασιτς, Χεσούς Νάβας, Γιάγια Τουρέ, Νεγρέδο (57’ Γιόβετιτς), Τζέκο, Σίλβα

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Ραμίρες, Μάτιτς, Ετό (83’ Όσκαρ), Γουίλιαν (92’ Μίκελ), Αζάρ (90’ + 4’ Μπα)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ