ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Yπερομάδα

Όπως κάθε βδομάδα,μπήκαμε στη θέση του κριτή και βρήκαμε τους 11 καλύτερους έτσι όπως έπαιξαν το σαββατοκύριακο. 4-6-0 σήμερα. Μόνο ο Σπαλέτι θα τα κάνει αυτά;

Yπερομάδα

Ο Σπαλέτι το έκανε γνωστό με τη Ρόμα,ο Ντελ Μπόσκε έγινε πρωταθλητής Ευρώπης με αυτό. Άρα εμείς θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Τερματοφύλακας: Ρομέν Σαλίν (Μαρίτιμο): Σφυροκοπήθηκε ακατάπαυστα για 90 λεπτά από την Πόρτο και άντεξε. Η ομάδα του νίκησε 1-0,έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κι αυτός έγινε το πρόσωπο των ημερών στην Πορτογαλία. Εύγε!

Δεξί μπακ: Iβάνονιτς (Τσέλσι): Χρόνια τώρα είναι από τα πιο σταθερά δεξιά μπακ στην Ευρώπη. Φοβερό γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι,έσβησε όλες τις προσπάθειες των “πολιτών” από την μεριά του με τον Κολάροφ για πρώτη φορά φέτος να χει κάτω από δέκα κατεβάσματα σε αγώνα πρωταθλήματος. Άξιος!

Αριστερό μπακ: Κιελίνι (Γιουβέντους): Τί άλλο να κάνει; Το ένα-δύο που κάνει με τον Πογκμπά στο πρώτο ημίχρονο θυμίζει…Μέσι. Έβαλε και το γκολάκι του στο δεύτερο ημίχρονο σφραγίζοντας την νίκη και αμυντικά ήταν άψογος.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Άλεξ (Παρί): Tην προηγούμενη αγωνιστική έσωσε την ομάδα του στο 88′. Τώρα έβαλε πάλι γκολ στο ίδιο λεπτό κάνοντας το 2-0 και τελειώνοντας το ματς δύο λεπτά νωρίτερα. Βράχος και αμυντικά.

Ραμί (Μίλαν): Έχει στρώσει την άμυνα της Μίλαν,όμως θα μπει και για το τέρμα που πετυχαίνει. Αν το δεις από την κάμερα του live νομίζεις πως έχει σουτάρει ο Ζέεντορφ. Από άλλη κάμερα φαίνεται πως κοντράρει η μπάλα,όμως δεν έχει σημασία. Γκολάρα!

Αμυντικό χαφ: Φεγκουλί (Βαλένθια): Φοβερός! Δύο ασίστ,άπειρα κλεψίματα,φανταστικό μοίρασμα της μπάλας. Όλα ξεκινούσαν από τα πόδια του κι όλες οι επιθέσεις της Μπαρτσελόνα τελείωναν εκεί. Μεγάλο διπλό για την ομάδα του στο Καμπ Νου,με τον Αλγερινό να έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

Κεντρικοί μέσοι:

Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ): Επέστρεψε μετά από καιρό και θύμισε σε όλους γιατί θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δύο γκολ,ασταμάτητο τρέξιμο,φοβερές πάσες κι άλλα τόσα,με τον νεαρό να γεμίζει το κέντρο των “κανονιέρηδων”.

Άνταμ (Στόουκ): Κι αυτός δύο τέρματα αλλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Απέναντι στη Γιουνάϊτεντ έκανε ό,τι ήθελε,πήρε από το χέρι την ομάδα του και έκανε τους “κόκκινους διάβολους” να φεύγουν με χαμηλά το κεφάλι.

Δεκάρι: Σνάϊντερ (Γαλατασαράϊ): Μπορεί να μην είναι σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα και να τον έχουμε ξεχάσει κάπως,όμως έκανε τα πάντα κόντρα στην Μπούρσασπορ για να τον θυμηθούμε. Χατ-τρικ,μία ασίστ και ατέλειωτο τρέξιμο για έναν παίκτη που θέλουμε να βλέπουμε πιο συχνά σε μεγαλύτερα ματς.

Ακραίοι επιθετικοί:

Καμπελά (Μονπελιέ): Πάρτι έκανε ο μεσοεπιθετικός της Μονπελιέ. Δύο γκολ και μία ασίστ στο εκτός έδρας 4-2 με την ομάδα του να μοιάζει αναγεννημένη το 2014 κι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους.

Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ): Έκανε την Μπορούσια να χαλαρώσει όταν η ώρα περνούσε κι έμενε στο 1-1 μες την Μπράουνσβαϊγκ. Δύο τέρματα,άνετος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και γενικά,ηγετική εμφάνιση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ