ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Να αποδείξουν πως δεν είναι “παλτά”

Τον χειμώνα πάντα ένα καλό παλτό σου είναι χρήσιμο. Ωστόσο, καμία ομάδα που κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν θέλει να τις βγουν σε "παλτά".

Να αποδείξουν πως δεν είναι “παλτά”

Το καλοκαίρι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη σχεδίασης των ομάδων, όμως η χειμερινή περίοδος βοηθάει τον κάθε σύλλογο να κάνει τις κινήσεις που συμπληρώνουν παζλ ή που ανεβάζουν επίπεδο κάποια μικρομεσαία ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε όμως βλέποντας τις 10 καλύτερες μεταγραφές μετρώντας αντίστροφα, από τις καλές στις καλύτερες.

10: Κιμ Κάλστρομ

Λίγο ο τραυματισμός του Ράμσεϊ, λίγο οι τέσσερις αγωνιστικές που τιμωρήθηκε ο Φλαμινί, δεν ήθελε και πολύ για τον Βενγκέρ να εξετάσει την περίπτωση απόκτησης κάποιου έμπειρου μέσου. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Σουηδού, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ;όμως το λάθος των “κανονιέρηδων” ήταν πως ο παίκτης ήταν ελαφρά τραυματισμένος και στην πρώτη προπόνηση ο τραυματισμός επιδεινώθηκε και θα λείψει για 6 περίπου βδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Από Σπαρτάκ Μόσχας στην Άρσεναλ

Κόστος: Δανεικός Kim-Kallstrom-3099522

9: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος επιθετικός καλείται να αντικαταστήσει τον τραυματία Φαλκάο, στην επίθεση της Μονακό. Αφήνει ύστερα από πολλά χρόνια την Αγγλία για να μπορέσει να βρει και πάλι τα πατήματά του. Έχει πολλά να αποδείξει καθώς στο Πριγκιπάτο περιμένουν πολλά από αυτόν. Ασχοληθήκαμε πολύ με τον επιθετικό καθώς το όνομά του έπαιξε αρκετά και για τις Άρσεναλ, Τότεναμ.

Από Φούλαμ στην Μονακό

Κόστος: Δανεικός Berbatov-Monaco

8: Πάμπλο Οσβάλντο

Η Γιουβέντους μας απασχόλησε τη χειμερινή περίοδο κυρίως για την ανταλλαγή των Γκουαρίν-Βούτσινιτς. Ωστόσο αυτή δεν προχώρησε με αποτέλεσμα η “Μεγάλη Κυρία” να κινηθεί για τον Ιταλό, ο οποίος καλείται να πετύχει το εύκολο γκολ, ιδιαίτερα στο Γιουρόπα Λιγκ το οποίο μοιάζει κι η διοργάνωση που θα πάρει τις περισσότερες ευκαιρίες.

Από Σαουθάμπτον στη Γιουβέντους

Κόστος: Δανεικός με οψιόν αγοράς 18 εκατομμύρια article-2549719-1B1C3AAB00000578-834_634x338

7: Mίλος Γιόγιτς

O 22χρονος Σέρβος αποκτήθηκε από τη Ντόρτμουντ για να βοηθήσει με τους τραυματισμούς που έχουν χτυπήσει την ομάδα. Ο Μπλατσικόφσκι ίσως χάσει τη χρονιά κι ο Γιόγιτς μπορεί να γίνει μια μεταγραφή που θα συζητηθεί σε μερικά χρόνια. Με την Παρτιζάν έκανε εξαιρετική χρονιά και αναμένεται να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και στη Γερμανία.

Από Παρτιζάν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

Κόστος: 3 εκατομμύρια ευρώ Milos Jojic

6: Ντιέγκο

Ο Βραζιλιάνος μέσος πηγαίνει για δεύτερη φορά στην Μαδρίτη και πάλι για λογαριασμό της Ατλέτικο που τον έχει ανάγκη ειδικά τώρα στη δύσκολη προσπάθειά της για πρωτάθλημα, Κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιέγκο έχει κάνει ήδη φανταστική επανεμφάνιση αφού στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Σοσιεδάδ πέτυχε γκολ μπαίνοντας ως αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να μείνει μόνη πρώτη στον πίνακα του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Από Βόλφσμπουργκ στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Κόστος: Δανεικός FBL-ESP-LIGA-ATLETICO-REALSOCIEDAD

5: Ερνάνες

Έκλαψε, πόνεσε όμως έπρεπε να κάνει την αλλαγή στην καριέρα του. Τώρα αν είναι σωστή κίνηση να πάει σε μία Ίντερ που δεν έχει Ευρώπη και δεν κάνει την καλύτερη σεζόν της,θα φανεί στη συνέχεια. Στη Λάτσιο έκατσε τεσσεράμισι χρόνια και έκανε κατανοητό σε όλους μας πως μπορεί να πάρει μια ομάδα στην πλάτη του και να γυρίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Όταν είναι στα “καλά” του είναι δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε αμυντικό και μένει να δούμε πόσο θα ταιριάξει στη νέα του ομάδα. Αν και οι μεγάλοι παίκτες δε χρειάζονται ούτε χρόνο ούτε προσπάθεια.

Από Λάτσιο στην Ίντερ                 

Κόστος: 15 εκατομμύρια ευρώ HERNANES

4: Κώστας Μήτρογλου

Ο “πιστολέρο” έκανε επιτέλους το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μέχρι να κάνει το ακόμα μεγαλύτερο. Η Φούλαμ με ποσό που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της, στηρίζει πολλά στον Έλληνα επιθετικό που έγινε μάλιστα η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Μπερμπάτοφ έκανε στην άκρη κι ο Μήτρογλου έχει όλο το χώρο ελεύθερο να σκοράρει και να βοηθήσει την νέα ομάδα του στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της.

Από Ολυμπιακό στην Φούλαμ

Κόστος: 15 εκατομμύρια ευρώ konstantinos-mitroglou-fulham-8760

3: Nεμάνια Μάτιτς

Επιστρέφει στο Λονδίνο για να αποδείξει πλέον πως είναι ένας από τους καλύτερους μέσους. Μεγαλύτερη απόδειξη δε χρειάζεται από το ότι ο Μουρίνιο τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι κι αυτός βγήκε καλύτερος του παιχνιδιού. Στη Μπενφίκα ήταν αυτός που έκοβε όποιον περνούσε από το κέντρο κι έκανε σαφές έτσι πως αυτός ο χώρος είναι δικός του. Ακατάπαυστο τρέξιμο και ένα αριστερό πόδι φαρμάκι που το δοκιμάζει συχνά σε κάθε αγώνα.

Από τη Μπενφίκα στην Τσέλσι

Κόστος: 25 εκατομμύρια ευρώ 7DC42BCF89720A62C26DC7FE4DBA5_h450_w598_m2_q90_cqSNbgCxp

2: Γιοάν Καμπάϊγ

Όταν σε θέλουν όλοι οι “μεγάλοι” της Αγγλίας και πολλοί ακόμη σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη, σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά. Ο μέσος έκανε δυόμισι φοβερές χρονιές με τη Νιούκαστλ με τον ίδιο να γεμίζει το κέντρο και να έχει κάποια παιχνίδια που νόμιζες πως παίζει μόνος του. Λογικό κι επόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν να κινήσει Γη και ουρανό για να τον φέρει πίσω στη Γαλλία. Τα κατάφερε και πλέον στηρίζεται πάνω του για το κάτι παραπάνω που έχει ως στόχο και δεν είναι άλλο από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη Νιούκαστλ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κόστος: 20 εκατομμύρια ευρώ img-yohan-cabaye-psg-1391248337_620_400_crop_articles-180051

1: Χουάν Μάτα

Δε θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη θέση ο Ισπανός. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ρεκόρ συλλόγου με το ποσό που πήρε τον μεσοεπιθετικό από την Τσέλσι. Δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παίκτη στη χειμερινή περίοδο και πρέπει να είναι ευγνώμων στον Μουρίνιο που δεν έβρισκε χώρο για τον παίκτη στην ομάδα του. Τώρα πρέπει ο ίδιος να επαληθεύσει τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του και να ανεβάσει την απόδοση της φετινής προβληματικής Γιουνάιτεντ.

Από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κόστος: 45 εκατομμύρια ευρώ juan-mata_2809330b

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ