ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

Θες να μάθεις να βαράς πέναλτι; Ρώτα τον Μόγιες!

Ήθελες να μάθεις να σκοράρεις; "Κόπιαρες" τις κινήσεις του Φαν Μπάστεν. Ήθελες να μάθεις τα μυστικά της προπονητικής; Πήγαινες στον Μουρίνιο. Θες να μάθεις να βαράς πέναλτι; Ρωτάς τον Μόγιες!

Θες να μάθεις να βαράς πέναλτι; Ρώτα τον Μόγιες!

Άλλοι μίλησαν για ατυχία.

Άλλοι μίλησαν για κακή ψυχολογία.

Άλλοι πως όταν εκτελούσαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέναλτι στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Σάντερλαντ για το Λιγκ Καπ τα τέρματα ξαφνικά γινόντουσαν ένα μέτρο και ένα Milko πιο μικρά.

Ερασιτέχνες όλοι…

Μόνο ο “Βασιλιάς” ήταν εκεί στο τερέν όταν ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων”, Ντέιβιντ Μόγες, έδινε τις οδηγίες για το πως πρέπει να εκτελεστούν τα πέναλτι.

Μόνο ο “Βασιλιάς” ήταν δίπλα στον Σκωτσέζο γκουρού όταν εκείνος έκανε πλήρη αναπαράσταση για το πως πρέπει να βαράς την μπάλα όταν είσαι στα έντεκα βήματα.

Γι’ αυτό και μόνο ο “Βασιλιάς” θα σας πει γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε έχοντας στείλει στο πλεκτό μόνο το ένα από τα πέντε πέναλτι κόντρα στις “μαυρόγατες”. moyes 33

Ο διαιτητής μόλις έχει σφυρίξει την λήξη της παράτασης στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ” κόντρα στη Σάντερλαντ και όλοι πλέον ετοιμάζονται για την διαδικασία των πέναλτι.

Μάλιστα, οι μασέρ και από τις δύο ομάδες κάνουν τα 100 μέτρα πιο γρήγορα και από τον Γιουσέιν Μπόλτ, προκειμένου να δικαιολογήσουν το μεροκάματό τους και να διευκολύνουν τις εκτελέσεις των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων”, Ντέιβιντ Μόγιες, έχει φτιάξει την λίστα με εκείνους που θα πάνε να εκτελέσουν τον Βίτο Μανόνε από τα έντεκα βήματα.

Γι’ αυτό και δίνει στον καθένα ξεχωριστά και από μία συμβουλή για το πως πρέπει να γίνει η… δουλειά.

Πρώτος είναι ο Ντάνιελ Γουέλμπεκ: “Υο, what’s up my nigga! Λοιπόν, εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα βαρέσει πέναλτι. Από ‘σενα θέλω το εξής: να κλείσεις τα μάτια σου και να σουτάρεις όπως να ‘ναι. Πρέπει να δώσεις το καλό παράδειγμα και τους υπόλοιπους”.

Έπειτα ο Μόγιες πάει στον επίσης Σκωτσέζο, Ντάρεν Φλέτσερ: “Ντάρεν, θα είσαι ο δεύτερος που θα βαρέσει μετά τον Ντάνιελ. Θέλω να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις αυτό που πρέπει. Αν δεν το κάνεις θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μην ξεχνάς πως ξέρω που μένουν οι δικοί στην Σκωτία”.

Τρίτος στην σειρά ήταν πιτσιρικάς ο Αντνάν Γιανουζάι: “Γεια σου μικρέ. Από εσένα θέλω κάτι δύσκολο. Θυμάσαι το πέναλτι που είχε εκτελέσει στο EURO 2004 ο Μπέκαμ με την Πορτογαλία; Ε, ένα τέτοιο μπορώ να το έχω; Το ξέρω, σου βάζω δύσκολα, μα πιστεύω σε ‘σενα. Μην με απογοητεύσεις”.

Επόμενο όνομα στην λίστα του Μόγιες ήταν εκείνο του Φιλ Τζόουνς που φήμες τον θέλουν να έκανε τάκλιν στην καρωτίδα μέχρι και στον μασέρ που πήγε κοντά του: “Αγόρι μου! Δεν θα σου ζητήσω κάτι εξεζητημένο. Ένα πέναλτι θέλω να μου κάνεις αλα Σέρχιο Ράμος. Να φτάσει το διαολεμένο τόπι στον Τάμεση αν γίνεται! I know, I know it’s a peace of cake for you”.

Last but not least. Ο Βραζιλιάνος μπακ, Ράφαελ: “Σε άφησα τελευταίο, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Λοιπόν, τον βλέπεις εκείνον τον κύριο εκεί στην εξέδρα που πίνει την μπυρίτσα του; Ε, εκεί θέλω να στείλεις την μπάλα. Ξέρεις πως η ομάδα πάντα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο όταν πρέπει. Αυτή πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουμε πως είμαστε κοντά σε εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλκοολισμού. Δεν καταλαβαίνω τι λες! Μίλα αγγλικά και άσε τα πορτογαλικά!Εγώ μέχρι Γκλασκώβη φτάνω!”.

Όλοι έκαναν το χρέος τους. Όλοι έκαναν περήφανο τον Σκωτσέζο που είδε τα λόγια του και τους κόπους του να μην πηγαίνουν χαμένα.

Όλοι εκτός από εκείνον τον Φλέτσερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανόνε. Και τον είχε προειδοποιήσει! Διάολε, δεν ήθελε να βάψει τα χέρια του με αίμα. Γι’ αυτό πήρε τηλέφωνο κάτι γνωστούς to get the job done αντί για εκείνον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ