Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

“Γιουβέντους και Ρόμα σε άλλο επίπεδο”

Ο Ντίνο Τζοφ σχολίασε τη Σέριε Α, έβγαλε φαβορί τις δύο ομάδες και μίλησε για τον μικρό ανταγωνισμό που υπάρχει λόγω της έλλειψης ποιότητας των άλλων ομάδων.

06.02.2014 | 19:15

Ο θρύλος της Ιταλίας βλέπει τις Μίλαν, Ίντερ και Λάτσιο να κάνουν πολύ κακή χρονιά, ενώ η Νάπολι είναι ήδη  15 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, μετά από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα.

“Η Γιουβέντους παίζει πολύ καλά. Μαζί με τη Ρόμα δεν έχουν αντίπαλο στη διεκδίκηση τίτλου. Η Ρόμα έκανε 10 σερί νίκες στην αρχή, ενώ η Γιουβέντους έκανε 12 συνεχόμενες νίκες. Αυτά τα πράγματα δεν είναι συνηθισμένα. Οι μικρότερες ομάδες δεν δημιουργούν προβλήματα σε αυτές. Αυτό είναι καλό μόνο για τις ομάδες που πάνε για τον τίτλο. Σίγουρα η Γιουβέντους έχει φοβερή άμυνα. Όλοι τους είναι σπουδαίοι παίκτες κι ο Κόντε έχει βρει τη σωστή χημεία. Παίζουν φοβερό ποδόσφαιρο”.

Ο Τζοφ σχολίασε επίσης το επερχόμενο ντέρμπι της πρωτεύουσας λέγοντας πως το συγκεκριμένο ντέρμπι δε συγκρίνεται με κανένα άλλο παιχνίδι στην Ιταλία.

“Το ντέρμπι αυτό δε συγκρίνεται με τα άλλα ντέρμπι. Σε σχέση με το ντέρμπι του Τορίνο για παράδειγμα, αυτό ξεκινάει από τη Δευτέρα ή την προηγούμενη βδομάδα. Όλοι οι άνθρωποι στην πόλη μιλάνε για αυτό και υπάρχει τεράστια πίεση στους παίκτες. Στο Τορίνο δεν υπάρχει τόσο πάθος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version