Η 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο από πλευράς θεάματος αφού Τουλούζ και Σεντ Ετιέν έκαναν λίγες φάσεις για γκολ ενώ και οι σκληρές μονομαχίες έλειπαν.
Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο παιχνίδι σερί χωρίς νίκη όμως ανέβηκαν στους 30 βαθμούς κι έπιασαν Μπαστιά και Νις στην ενδέκατη θέση, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν γκέλα της Λιλ αύριο απέναντι στη Σοσό.
Τουλούζ: Μπουσέρ, Ακπά Ακπρό, Οριέ, Ζεμπινά, Γιαγκό, Σπάχιτς, Αγκιλάρ, Ντιντό, Τρέχο, Μπεν Γεντέρ, Μπρέθγουεϊτ
Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Κλερκ, Ζουμά, Περέν, Τρεμουλινάς, Λεμουάν, Κοάντ, Κορνιέ, Αμουμά, Ταμπανού, Μεβλιούτ Ερντίντς
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
