ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Anfield’s stories

Σε λίγες ώρες η Λίβερπουλ υποδέχεται στο "Άφλιντ" την Άρσεναλ. Οι "μονομαχίες" των δύο ομάδων πολλές. Εμείς διαλέξαμε τις τρεις καλύτερες τους!

Anfield’s stories

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Άρσεναλ είναι από τις πιο ιστορικές, ισχυρές, εμπορικές, λαοφιλής, ομάδες όχι μόνο της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Μπορεί τα παιχνίδια μεταξύ τους να μην είναι ο ορισμός του “ντέρμπι”, δηλαδή να είναι από την ίδια πόλη, αλλά αν μη τι άλλο οι αναμετρήσεις τους μεταξύ τους έχουν “γεννήσει” μερικές, ωραίες, ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Το www.sportsking.gr έψαξε και βρήκε μερικές από τις ενδιαφέρουσες “μονομαχίες” των “reds” με τους “κανονιέρηδες” στο “Άνφιλντ”.

A day to remember

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την μεγαλύτερη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ. Ήταν 18 Απριλίου του 1964 όταν οι “reds” επικράτησαν με σκορ 5-0 των Λονδρέζων στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος. Μέχρι και σήμερα αυτή αποτελεί την πιο βαριά ήττα που έχουν υποστεί οι “κανονιέρηδες” από τους Μέρσεϊσαϊντερς. Πρωταγωνιστές εκείνης της αξέχαστης παράστασης ήταν οι Ρότζερ Χαντ, Ίαν Σεντ Τζον, Άλφ Άροουσμιθ και ο Πίτερ Τόμσον, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. liverpool-arsenal 1

Ιστορική “κανονιά”

Σε ένα παιχνίδι που έμελε να αλλάξει τη ροη του αγγλικού ποδοσφαίρου η Άρσεναλ κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο κατάμεστο Άνφιλντ.

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ ένα μήνα μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο υποδεχόταν την Άρσεναλ που ήταν τρεις βαθμούς πίσω κάτι που σήμαινε ότι χρειαζόταν τη νίκη με δυο γκολ διαφορά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση και των τριών λεπτών των καθυστερήσεων και ενώ σκορ ήταν 1-0 ο Μάικλ Τόμας βγήκε τετ-α-τετ, ευστόχησε χαρίζοντας τον τίτλο στους «Κανονιέριδες» μετά το μακρινό 1971.

Μετά τη λήξη της αναμετρήσεις διαδραματίστηκε ένα από τα ομορφότερα σκηνικά στα αγγλικά γήπεδα. Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγύρισαν έξαλα με τους οπαδούς των γηπεδούχων να χειροκροτούν τους αντιπάλους τους. arsenal 99

From Russia with love..

Όταν ο Αντρέι Αρσάβιν γινόταν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2009 η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ όλοι έβλεπαν τον επόμενο ηγέτη των “κανονιέρηδων”. Ο Ρώσος τελικά δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμωστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, το highlight του με τη φανέλα των Λονδρέζων ήταν τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο 4-4 του “Άνφιλντ” που έγινε στις 21 Απριλίου του 2009. Από δύο γκολ για τους γηπεδούχους είχαν πετύχει οι Φερνάντο Τόρες και Γιόσι Μπεναγιούν. arsavin

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ