Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Όλο και απομακρύνεται

Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε κόντρα στη Ντε Χάαγκ η Φίτεσε που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της και πλέον όλο και απομακρύνεται από την κορυφή.

08.02.2014 | 00:22

Όταν δεν μπορείς να πάρεις νίκη για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, τότε δύσκολα μπορείς να διεκδικήσεις στα ίσα τον τίτλο από τον Άγιαξ.

Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας Ντε Χάαγκ. Έτσι, η Φίτεσε έμεινε στο 0-0 στο Άρνεμ απέναντι στην ουραγό της Ερεντιβίζιε στο πλαίσιο της 23ης της αγωνιστικής.

Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο, είτε δεν είχαν καθαρό μυαλό, είτε ο αντίπαλος τερματοφύλακας έλεγε “όχι” έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η Φίτεσε έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Φίτεσε: Βελθούιζεν, Φαν ντερ Στρούικ, Κάσια, Φαν Άαχλοτ, Φαν ντερ Χέιντεν, Βετζίνοβιτς (46′ Λαμπαγιάντ), Προύπερ, Τραορέ (66′ Χάβεναρ), Ιμπάρα, Πιαθόν (80′ Ντούρτσεβιτς), Άτσου

Ντε Χάαγκ: Κουτίνιο, Ζουιβέρλον, Γόρμγκουρ, Μαλόνε, Μπεούγκελσιγκ, Χόλα, Μέιερς, Άλμπεργκ (90′ Κάνον), Μπάκερ (76′ Χάαρεν), Σετμ Φαν Ντούιν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version