Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άγριο ξενύχτι του Ζιρού με μοντέλο!

Το προηγούμενο βράδυ πριν το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ ο φορ των "κανονιέρηδων", Ολιβιέ Ζιρού, έμεινε ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα με συντροφιά ένα μοντέλο.

09.02.2014 | 01:19

Ενός κακού μύρια έπονται! Αυτό συμβαίνει και στην Άρσεναλ, η οποία εκτός του ότι γνώρισε την βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 5-1 από τη Λίβερπουλ, έπεσε και από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τα άσχημα μαντάτα δεν σταματάνε εκεί για τους “κανονιέρηδες”.

Σύμφωνα, με το κυριακάτικο δημοσίευμα της ιρλανδικής έκδοσης της “Sun” ο φορ των Λονδρέζων, Ολιβιέ Ζιρού, το προηγούμενο βράδυ πριν την σημαντική αναμέτρηση στο “Άνφιλντ” φιλοξένησε στο δωμάτιό του το μοντέλο, Σέλια Κέι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο ο Γάλλος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο ματς με τη Λίβερπουλ, όπως τονίζει η εφημερίδα.

Μένει πλέον να δούμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αναληθές δεν αποκλείεται να υπάρχουν και μηνύσεις από τον Ζιρού προς την ιρλανδική “Sun”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version