Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

“Nα συνεχίσουμε έτσι”

Με την ίδια προσήλωση που έχουν δείξει ως τώρα σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να συνεχίσουν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ραφίνια.

09.02.2014 | 19:02

Παρά το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεφύγει 13 βαθμούς από τη δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν πρέπει να κάνει τους παίκτες της να χαλαρώσουν, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος.

«Το σημαντικό είναι η ομάδα μας να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση σε κάθε ματς. Είμαστε 13 πόντους μπροστά από τη Λεβερκούζεν και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ήταν ένα ντέρμπι και επειδή η Νυρεμβέργη αναζητά μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Με αυτά τα δεδομένα, είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα αυτό που κατακτήσαμε και για το ότι συνεχίζουμε να έχουμε το αήττητο στη διοργάνωση», τα λόγια του πρώην μπακ της Σάλκε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version