Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Eίπαν και…merci(vid)

Το ντέρμπι μεταξύ Μονακό και Παρί στο "Πριγκιπάτο" ήρθε ισόπαλο με 1-1, όμως οι γηπεδούχοι μπορούν να χαρούν αφού δεν μεγάλωσε η διαφορά, όντας τυχεροί.

10.02.2014 | 00:23

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Μονακό για να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά και να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς Φαλκάο, ενώ η Παρί για να τελειώσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και να κοιτάξει πλέον πιο πολύ στην Ευρώπη.

Καμία από τις δύο ωστόσο δεν πήρε τους τρεις βαθμούς αφού το αυτογκόλ του αρχηγού Τιάγκο Σίλβα στο 74′, ισοφάρισε το γρήγορο γκολ του Παστόρε στο 8ο λεπτό.

H διαφορά μένει στους πέντε βαθμούς πλέον με τους πρωταθλητές να έχουν το πάνω χέρι.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ, ο οποίος μπήκε στο 64′ στη θέση του Γερμαίν, όμως έδειξε πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο προσαρμογής.

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ριοκάρντο Καρβάλιο, Αμπιντάλ, Κουρζαουά, Τουλαλάν, Ζοάο Μοουτίνιο, Οκάμπος, Χάμες Ροντρίγκες, Γερμαίν, Ριβιέρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ Κόστα, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Ιμπραχίμοβιτς

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version