ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Team Of the Week

Φοβεροί

Τη βδομάδα αυτή είχαμε πολύ ωραία ματσάκια κι εμείς διαλέξαμε και πάλι τους 11 καλύτερους σε σύστημα 4-2-3-1. Πάμε να τους δούμε.

Φοβεροί

Τέρμα-έκπληξη, άμυνα από γρανίτη, δύο αμυντικά χαφ που κόβουν, σκοράρουν και δίνουν ασιστ, τρεις πίσω από τον επιθετικό με εφτά γκολ κι επιθετικός που ξύπνησε από το λήθαργο.

Τερματοφύλακας: Σκουφέτ(Ουντινέζε): Ο 17χρονος γκολκίπερ έχει “βγάλει μάτια” στην Ιταλία, αποκρούοντας κάθε πιθανή επίθεση των αντιπάλων με την Ουντινέζε να χει βρει τέρμα εικοσαετίας αν μπορέσει να τον κρατήσει. Άλλωστε στο επίθετό του έχει τα δύο φ(Scuffet στα ιταλικά) πράγμα που για τους Ιταλούς είναι σημάδι, λόγω Τζοφ και Μπουφόν, οι οποίοι επίσης έχουν 2 φ στα επίθετά τους.

Αριστερό μπακ: Μορένο(Σεβίλλη): Ο νεαρός μπακ της Σεβίλλης είναι μακράν η αποκάλυψη της χρονιάς στην Ισπανία βάζοντας σοβαρρή υποψηφιότητα για τους 23 του Μουντιάλ. Μπορεί να δέχτηκε τέσσερα γκολ η ομάδα του, όμως ο ίδιος ήταν και πάλι άψογος, πετυχαίνοντας και το γκολ που άνοιξε το σκορ.

Δεξί μπακ: Γουόλκερ(Τότεναμ): Έχει αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης,όμως φέτος έχει απογοητεύσει σε πολλές εμφανίσεις του. Φαίνεται όμως πως βρίσκει τα πατήματά του και με την ασίστ του στον Αντεμπαγιόρ, η Τότεναμ πήρε άλλο ένα τρίποντο στην πορεία της για την τετράδα. Αλάνθαστος και αμυντικά.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Σκρτέλ(Λίβερπουλ): Τι άλλο να έκανε; Δύο γκολ στα πρώτα εννιά λεπτά του παιχνιδιού και φοβερή αμυντική λειτουργία στην άμυνα. Μαζί με τους άλλους τρεις της άμυνας κάλυψαν επάξια τις απουσίες των Τζόνσον, Ενρίκε και Άγκερ.

Κίερ(Λιλ): Φοβερός. Μία λέξη αρκεί να τον χαρακτηρίσεις, όχι μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για όλη τη σεζόν αφού η Λιλ είναι η ομάδα με τις περισσότερες “καθαρές εστίες” στη Γαλλία. Έδωσε και ασίστ.

Αμυντικά χαφ:

Νόλαν(Γουέστ Χαμ): Είναι περισσότερο κεντρικός μέσος όμως θα παίξει αμυντικό χαφ στην ενδεκάδα μας για το καλό της ομάδας. Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που πετυχαίνει δύο τέρματα, ενώ έχει πάρει από το χέρι τη Γουέστ Χαμ και μοιάζει ικανός να τη σώσει μόνος του. Ήρωας!

Ινλέρ(Νάπολι): Έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται η δική μας άποψη για να καταλάβετε αν είναι καλός. Αρκεί να δείτε ένα ματς της Νάπολι. Από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του, με ασταμάτητο τρέξιμο και κλεψίματα. Ισοφάρισε τη Μίλαν με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ με φανταστική μπαλιά του ο Ιγκουαΐν βρέθηκε φάτσα με τον Αμπιάτι κάνοντας το 2-1.

Αριστερό εξτρέμ:Αζάρ(Τσέλσι): Το καλύτερο αριστερό εξτρέμ στον κόσμο(αν θεωρήσουμε τον Ρονάλντο ως κάτι άλλο), είναι ο Έντεν Αζάρ. Χατ-τρικ απέναντι στη Νιούκαστλ, απολαμβάνοντας με την ομάδα του την πρώτη θέση στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα. Κάνει τα πάντα και συμφέρει.

Δεξί εξτρέμ: Στέρλινγκ(Λίβερπουλ): Βάλαμε τον Σκρτέλ, όμως δε θα μπορούσαμε να μην βάλουμε και τον νεαρό Άγγλο που πέτυχε δύο τέρματα κι έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Άρσεναλ. Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την αναγέννηση της Λίβερπουλ.

Δεκάρι: Μέσι(Μπαρτσελόνα): Δε θα πούμε τίποτα για το παρελθόν του, ούτε λόγια για να τον συστήσουμε σε σας. Ο σούπερ σταρ επέστρεψε στις απίστευτες εμφανίσεις του, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και δίνοντας άλλο ένα, με την Μπαρτσελόνα να περνάει από μία έδρα που οι άλλες διεκδικήτριες του πρωταθλήματος δε θα περάσουν καλά.

Επιθετικός: Λεβαντόφσκι(Ντόρτμουντ): Επιτέλους αναφώνησε ο Κλοπ. Ύστερα από καιρό και συγκεκριμένα από τότε που ανακοινώθηκε από τη Μπάγερν, είχε να σκοράρει. Όχι απλώς σκόραρε, αλλά μας θύμισε τον παλιό καλό επιθετικό που λατρέψαμε πέρσι. Δύο γκολ και μία ασίστ για τον Πολωνό που υποσχέθηκε τίτλο πριν φύγει για το Μόναχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ