Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Πλήγμα με Ρόις!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες θα μείνει ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος υπέστη υπέστη ρήξη τετρακεφάλου μυός στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης! Χάνει τον αγώνα με τη Ζενίτ!

10.02.2014 | 13:42

Δεν της έφταναν οι τραυματισμοί στην άμυνα, πλέον η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πρέπει και να «ζήσει» για ένα εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς τον καλύτερο παίκτη της τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος υπέστη υπέστη ρήξη τετρακεφάλου μυός (σκίσιμο στους μύες του ποδιού) στο παιχνίδι των Βεστφαλών κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης το περασμένο Σάββατο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες!

Αυτόματα λοιπόν, ο Γερμανός διεθνής χάνει τα δύο παιχνίδια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για κύπελλο και πρωτάθλημα, το ματς πρωταθλήματος με το Αμβούργο, ενώ η συμμετοχή του στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ζενίτ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη!

Τραυματίας από τον αγώνα με τη Βέρντερ αποχώρησε και ο Σβεν Μπέντερ, ο οποίος υπέστη διάσταση στον μηρό και θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version