ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο μυαλό του Βασιλιά

Χαρούμενος ο Βενγκέρ μετά την “πεντάρα” από τη Λίβερπουλ!

Άλλοι προπονητές στη θέση του δεν θα είχαν αφήσει κολυμπηθρόξυλο όρθιο στα αποδυτήρια. Ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ μοίραζε "μπράβο" στους παίκτες του μετά την ήττα με 5-1 από τη Λίβερπουλ.

Χαρούμενος ο Βενγκέρ μετά την “πεντάρα” από τη Λίβερπουλ!

Όλοι στην Άρσεναλ, μέχρι και τα ball boys, ήξεραν πως το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” θα είναι… μανίκι. Ο Τζέραρντ και τα φιλαράκια του ξηγήθηκαν “αλμυρό φυστικόνι” στους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια και μία ξεγυρισμένη “πεντάρα” στις πλάτες τους.

Ωστόσο, γίνεται να είναι κανείς ευχαριστημένος στις τάξεις των Λονδρέζων μετά από μία τέτοια επιτυχία; Και όμως γίνεται. Ο “Βασιλιάς” έστησε αυτί στα αποδυτήρια της Άρσεναλ και σας μεταφέρει τα… συχαρίκια του Αρσέν Βενγκέρ στους παίκτες του. wenger1111

Το σφύριγμα της λήξης ακούγεται σαν μελωδία από τραγούδι του Σταν στα αυτιά των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ. Άλλη μία ήττα σε ντέρμπι. Και με βαρύ σκορ. 5-1. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν η Μάντσεστερ Σίτι που είχε κάνει πάρτι με την άμυνα των “κανονιέρηδων”, τώρα ήταν η Λίβερπουλ.

Όλοι ήξεραν πως τους περίμενε μία γερή κατσάδα από τον Βενγκέρ. Γι’ αυτό μπήκαν στα αποδυτήρια με κατεβασμένα τα κεφάλια. Όλοι έκατσαν. Τελευταίος μπήκε ο Αλσατός, ο οποίος έκλεισε με δύναμη την πόρτα του πίσω και ξεκίνησε να κάνει κάτι που κανείς δεν το περίμενε. Ακόμα και οι Άγγλοι που είναι τζογαδόροι αν τους ρώταγες: “τι απόδοση δίνει να μπει ο Βενγκέρ στα αποδυτήρια μετά από ήττα με σκορ 5-1 και να αρχίσει να χειροκροτάει;”, θα σου απάνταγαν: “το ύψος του Μερτεσάκερ σε χρυσό”.

Μάλιστα, ο Βενγκέρ ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ξεκούμπωσε το μπουφάν του χωρίς να κολλήσει με το φερμουάρ. Ένα σαρδόνιο χαμόγελο είχε ζωγραφιστεί στα χείλη του. Κανείς από τους παίκτες δεν ήξερε αν πρόκειται όντως για χαμόγελο ή αν ήταν το πρώτο στάδιο ενός εγκεφαλικού. “Με κάνατε περήφανο σήμερα. Σας αξίζουν συγχαρητήρια”, είπε με χαρούμενο τόνο. Ακόμα και ο Οζίλ είχε γουρλώσει τα ήδη γουρλωμένα μάτια του!

Ο Βενγκέρ είχε φέρει μαζί του και έναν μικρό προτζέκτορα, προκειμένου να τους δείξει πόσο καλά τα πήγαν στην άμυνα. Για τα πρώτα 50 δευτερόλεπτα του ματς, πριν στείλει ο Σκρτελ την μπάλα στα δίχτυα για πρώτη φορά.  “Θα έπρεπε να δίνουμε σεμινάρια για την αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε παράδειγμα προς μίμηση”, είπε ο Αλσατός και πρόσθεσε στην συνέχεια: “Μην ξεχνάτε πως εδώ το γήπεδο έχει μία ανωμαλία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος της Λίβερπουλ αυτόματα αυτό γέρνει προς αυτούς και γι’ αυτό δεχτήκαμε τόσα γκολ. Μην ανησυχείτε. Λεπτομέρειες είναι αυτά. Τι 1-0, τι 2-0, τι 5-1″.

“Μα mister δεν ακούσατε τους φιλάθλους μας που μας γιούχαραν; Τι θα κάνουμε για να τους ηρεμήσουμε και να τους φέρουμε με το μέρος μας;” ρώτησε ο Σέζνι με τρεμάμενη φωνή. “Μικρέ μου Βόϊτσεχ. Μην ανησυχείς. Θα πούμε πως η ομάδα ωριμάζει σιγά- σιγά και πως υπάρχει ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μέσα από τέτοια αποτελέσματα. Ε, θα βγείτε και εσείς θα γράψετε τίποτα μελοδραματικό στα facebook και στα twitter και όλα μέλι γάλα”, απάντησε ο Βενγκέρ κοιτώντας τον Πολωνό πορτιέρο λες και μόλις είχε έρθει στον πλανήτη… Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ