ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρώπη

Άμπρα… κατ- Ίμπρα!

Είναι οι δικές του μαγικές λέξεις για να πετυχαίνει όλα αυτά τα υπέροχα τέρματα ! Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι μάγος με προσωπικό του ξόρκι το γκoλ.

Άμπρα… κατ- Ίμπρα!

Άγιαξ – Μπρέντα

Έκανε ειδική παραγγελία για το σορτσάκι ο Ζλάταν για τσέπες. Βλέπετε ήθελε να κουβαλάει τις σακούλες που θα μοίραζε στους αντιπάλους, μαζί του . Από τα πρώτα δείγματα μαγείας στον Άγιαξ και την Ολλανδία .

Άγιαξ – Άλκμααρ

Ένα ακόμα από τα ξεκινήματα στην Ολλανδία . Κάτι απλό . Ένα γυριστό κάτι σαν ψαλιδάκι πάνω στην κίνηση μετά από εκτέλεση φάουλ . Καλά όχι και τόσο απλό !

Γιουβέντους – Μπενφίκα

Ήρθε η ώρα για Ιταλία και το πέρασμα του Σουηδού από εκεί . Το πρώτο πέρασμα του με την Γιουβέντους . Απλά όπλισε και το “μπουμπούνισε” !

Λέτσε – Μίλαν

Ιταλία πάλι αλλά αυτή την φορά με την Μίλαν . Αυτό το γκολ είναι και το λεγόμενο ως “ψέμα” αφού ούτε εάν είναι κόκκινος ο παίχτης σε γνωστό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαιράκι δεν το βάζει έτσι . Άσε μας ρε Ζλάταν !

Ίντερ – Μπολόνια

Ε, να μην βάλει και ένα για λογαριασμό της Ίντερ στην Ιταλία ; Τακούνι εξπρές ο τύπος ! Μοιάζει λίγο και σε κίνηση πολεμικής τέχνης . Τι λέτε ; Κ. Ο .

Ιταλία – Σουηδία

Euro 2004 . Όχι αλλά τι έκανε ; Τακουνάκι κουτάλα με όλους του παίχτες στην περιοχή και στο τέλος το τόπι πού αλλού ;;;; Στο πλεχτό λέμε !

Σουηδία – Αγγλία

Έλα εύκολο είναι ! Όσοι το προσπάθησαν έσπασαν τρεις σπόνδυλους μερικά άλατα στον αυχένα και τελικά η μπάλα δεν έφτασε καν στο τέρμα . Μ Α Γ Ε Ι Α !

Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα

Ορίστε και λίγο από Ισπανία . “Μπάρτσα” και Ζλάταν μπορεί να μην τα βρήκαν απόλυτα αλλά υπήρξαν και τέτοιες στιγμές . Αν δείτε την μπάλα πείτε μου. Ακόμη την ψάχνει ο τερματοφύλακας!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

“Ελ Κλάσικο” και είπε να δηλώσει την παρουσία του με εμφατικό τρόπο. Πάνω στην κίνηση ένα άγγιγμα και το αποτέλεσμα γνωστό. Απλωμένα χέρια , πανηγυρισμός και άφησε τους άλλους να αναρωτιούνται για ακόμα μία φορά!

Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν

Να και κάτι από το σήμερα. Βρισκόμαστε στην Γαλλία και ο “Ίμπρα” είπε να μην τους αφήσει με το παράπονο πως δεν έδειξε τα μαγικά του! Το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο !

Καθώς φτάσαμε στο τέλος , έχουμε και ένα έξτρα του Ζλάταν από προπόνηση. Γιατί τα κάνει και εκεί χωρίς να λυπάται τους συμπαίχτες του !

Τώρα μάλλον ήρθε η ώρα που θα λέτε μα καλά δεν έβαλε αυτό με την Γαλλία , το άλλο το απίστευτο σουτ , την άλλη τέλεια κεφαλιά και άλλα πολλά!  

Έχει βάλει πολλά αυτός ο τύπος από την Σουηδία και θα μπορούσε να γεμίσει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνος του οπότε πάντα θα λείπει κάτι είναι η απάντηση!

Τουλάχιστον είναι χαρά να ξεχνάς κάποιο όμορφο γκολ παρά να ψάχνεις και να μην βρίσκεις. Δεν συμφωνείτε; Και εσύ “Ίμπρα” συνέχισε έτσι !

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ