Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

“Η Παρί δεν είναι μόνο ο Ζλάταν”

Ο Λοράν Μπλαν ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολλούς παίκτες ικανούς να σκοράρουν, ενώ είπε τη γνώμη του για το αυριανό παιχνίδι με τη Μπάγερ.

17.02.2014 | 20:35

Ο Γάλλος τεχνικός προειδοποίησε τη Λεβερκούζεν για τον αυριανό αγώνα, λέγοντας πως δεν πρέπει να εστιάσει στον Ιμπραΐμοβιτς καθώς κι άλλοι παίκτες είναι ικανοί να προκαλέσουν προβλήματα σε αυτούς.

“Η Λεβερκούζεν θα εστιάσει στο Ζλάταν, όμως έχουμε κι άλλους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Μπορείς να νιώσεις την ατμόσφαιρα του Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα. Νιώθω τη σπουδαιότητα του ματς μέσα από την ομάδα”.

Ωστόσο, ο Μπλαν φοβάται τη φυσική κατάσταση της αντιπάλου της κι από το στυλ παιχνιδιού της ομάδα του Χίπια.

“Είναι πολύ αθλητική ομάδα, όπως όλες οι γερμανικές. Πρέπει να προσέξουμε τις στημένες φάσεις, γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι εκεί κι έχουμε κοντότερους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα, αν και είναι φοβεροί στις αντεπιθέσεις. Μπορεί να μας δώσουν επίτηδες την κατοχή για να χτυπήσουν έτσι. Οπότε, αν χάσουμε τη μπάλα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα να την πάρουμε γρήγορα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version