Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Tις χάλασε

Η Σεντ Ετιέν πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο 92' από τη Μαρσέιγ, με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη Λιλ.

17.02.2014 | 00:15

Η Μαρσέιγ πήγε να φύγει με μεγάλο διπλό από την έδρα της Σεντ Ετιέν, η οποία γλίτωσε με έναν πρώην “Μασσαλό”.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 64ο λεπτό με τον Ν’Κουλού έπειτα από ασίστ του Παγιέτ, όμως ο Μπραντάο έδωσε το βαθμό στους “στεφανουά”, καρφώνοντας την πρώην του ομάδα στο 92′.

Η Σέντ Ετιέν μπορεί να πανηγυρίζει που έμεινε στην 4η θέση, δύο βαθμούς μακριά από τη σημερινή της αντίπαλο, όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στο βαθμό τη Λιλ, η οποία έφερε κι αυτή ισοπαλία με τέρμα στο 93′.

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ δε μπόρεσε να περάσει ή να πλησιάσει καμία από τις δύο, ενώ πλέον συγκατοικεί στην πέμπτη θέση με τη Λυών. Η μάχη για τις ευρωπαϊκές θέσεις φαίνεται να είναι μεγάλη.

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Ζουμά, Μπαγιάλ Σαλ, Περέν, Τρεμουλινά, Λεμουάν (86′ Ερντίντς), Κλεμάν, Κοάντ (76′ Κορνιέ), Αμουμά, Μπραντάο, Ταμπανού (76′ Μολό)

Μαρσέιγ : Μανταντά, Τζα Τζεντζέ, Ενκουλού, Ντιαβαρά, Μέντες, Μορέλ, Παγέ (86′ Σεϊρού), Ρομαό, Αγιού, Βαλμπιενά (73′ Τοβέν), Ζινιάκ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version